Saznao je da ga vara i priredio joj poklon za rođendan od kog poželiš da se nisi rodio

Jedan korisnik Reddita dugo je sumnjao da ga žena vara. Kada je bio skoro siguran odlučio je da na njenu izdaju odgovori okrutnim poklonom. Toliko je posramio pred cijelom porodicom da će to pamtiti čitavog života.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Primjećivao sam mnogo tragova i bio siguran da me vara. Smijala se kad šalje poruke i lagala da priča sa majkom. Stalno je ostajala na poslu mnogo duže, a kada bih pozvao kolege bi rekle da nije tu. Kada bih je pitao kako to objašnjava samo bi se nasmijala. Jednom je “otišla po mlijeko” pred ponoć i nije se vratila do dva ujutru. Moj savjet vam je – unajmite privatnog detektiva. Pomaže kod razvoda. No, kada sam bio siguran sačekao sam njen rođendan nekoliko mjeseci kasnije. Iskoristio sam to vrijeme da sebi nađem smještaj i konsultujem se sa advokatom. E, a onda je došao rođendan.

Prvo je insistirala da odem negdje iz grada sa prijateljima jer je “morala da radi i taj dan je samo podsjećao da stari”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Znao sam da je nešto nije u redu, a onda sam našao flašu šampanjca i dvije čaše u plakaru. Pukao sam. A onda sam skovao plan. Otišao sam kod prijatelja i pravio se da sam otputovao. Onda sam odatle zvao njenu majku, oca, sestru i prijatelje. Rekao sam im da pravim zabavu iznenađenja. Našli smo se ispred stana i rekao sam im da budu što tiši. Bilo je oko osam ujutru. Majka je nosila tortu a ja sam otključao vrata. Otvorio sam ih naglo i svi smo uzviknuli “iznenađenje”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Zatekli smo je sa ljubavnikom potpuno golu. Majka je ispustila tortu, setra joj je vrištala, otac počeo da urla. Moja sada bivša žena je vikala na mene dok je njen ljubavnik navlačio pantalone i bježao. Najbolji rođendanski poklon koji sam ikome dao”, napisao je muškarac.

Vjerovatno vam je jasno zbog čega je ova priča postala internet hit. Njene verzije su poslije foruma osvanule na mnogo sajtova.

Rođendan za pamćenje, nema šta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts