SAD upozorio Kinu: “Snosit ćete posljedice ako pomognete Rusiji”

Američki savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan upozorio je danas, uoči sastanka s kineskim diplomatom, da će Peking apsolutno snositi posljedice bude li pomagao Moskvi izbjegavati zapadne sankcije nametnute zbog ruske agresije na Ukrajinu.

“Kažemo izravno Pekingu, apsolutno će se suočiti s posljedicama, sankcijama velikih razmjera, u pokušajima izbjegavanja ili potpore Rusiji”, rekao je Sullivan za CNN. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“To nećemo dopustiti i nećemo dopustiti da to bude pojas za spašavanje od gospodarskih sankcija za bilo koju zemlju, nigdje u svijetu”, rekao je.

Sullivan i kineski diplomat Yang Jiechi trebaju se sastati u ponedjeljak u Rimu i Ukrajina će dominirati njihovim razgovorima s kojih se ne očekuju nikakvi posebni rezultati, rekao je dužnosnik koji je želio ostati neimenovan.

Kina tvrdi da je suzdržana

Sjedinjene Države i zapadni saveznici nametnuli su najoštrije sankcije Rusiji i zabranili izvoz energenata te pružili vojnu i humanitarnu pomoć Ukrajini.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Pojedinačno pozivaju i Kinu i zemlje Perzijskog zaljeva koje to još nisu učinile da se pridruže naporima izolacije Rusije iz globalne ekonomije.

Peking, ključni trgovinski partner Rusije, odbio je nazvati rusku invaziju tim imenom, no kineski predsjednik Xi Jinping prošli tjedan pozvao je na “maksimalnu suzdržanost” nakon virtualnog sastanka s njemačkim kancelarom Olafom Scholzom i francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Xi je izrazio zabrinutost zbog sankcija na globalnoj gospodarskoj razini te zabrinutost za energetski sektor, promet i dobavne lance jer je sve više naznaka da bi zapadne sankcije mogle ograničiti kinesku sposobnost da kupuje rusku naftu.

SAD i G7 u petak su ukinuli Rusiji status najpovlaštenije nacije na području trgovine.

Trgovina je činila 46 posto ruskog gospodarstva u 2020. godini, a velik dio te trgovine bio je upravo s Kinom, najvećim ruskim izvoznim odredištem.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts