Roditelji nakon 14 godina pronašli otetog sina – pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret

Kada osoba nestane i nema je godinama, pretpostavlja se da nikada neće biti pronađena. Ali Sun Haiyang i Peng Siying nikada nisu izgubili nadu kada je riječ o njihovom sinu.

Sa samo 4 godine, Sun Zhuo je otet u blizini trgovine svojih roditelja. Čovjek ga je namamio igračkom i brzo ga zgrabio čim je mogao. Kada je Siying otkrila što se dogodilo, mahnito je probudila Haiyanga koji je drijemao.

Roditelji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

“Sjećam se da sam te večeri istrčao i glasno izgovarao ime svog sina na ulici. Nisam znao u kojem smjeru da idem”, rekao je otac Haiyang.

Par se odmah obratio nadležnima, ali im je rečeno da ne mogu ništa učiniti dok dijete ne prođu 24 sata. Čak i tada, prema Haiyangu, nikada nisu dobili veliku pomoć.

Tako su odlučili sami učiniti sve što mogu, počevši od promjene imena svoje trgovine u “Trgovina za traženje mog sina” i objavljivanja fotografija Zhuoa i njegovog otmičara kako bi ih svi vidjeli. Također su prodavali nekretnine kako bi si mogli priuštiti putovanje po Kini, posjećujući gotovo svaku regiju. Ipak, nisu imali sreće da ga pronađu.

Roditelji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke
Snimka zaslona: YouTube/ShanghaiEye
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Odlučili su darovati novčanu nagradu onome tko im pomogne. Započeli su ponudom od 100.000 juana (13.280 USD) i na kraju podigli ponudu na 197.705 juana (31.000 USD).

“Bio sam spreman potrošiti sav svoj novac, pa čak i posuditi novac”, rekao je prestravljeni tata .

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Dok su Haiyang i Siying očajnički tražili svog sina, proširila se vijest o njihovoj priči, potičući više razgovora o raširenosti otmice u Kini i strogoj politici koja je bila na snazi u to vrijeme. Njihova priča bila je toliko moćna da je 2014. inspirirala popularni film pod nazivom “Najdraži”.

Unatoč svoj pažnji koju su privukli, godinama su bili bez ijedne informacije o otetom sinu. To jest, sve do 14 godina kasnije, kada su napokon dobili vijest za koju su se borili sve ovo vrijeme: sin je pronađen!

Nakon 14 godina potrage …

Koristeći kinesku bazu podataka DNK i tehnologiju za prepoznavanje lica, Zhuo je pronađen u istočnoj Kini. Ispostavilo se da je Zhuoa kupio par koji je također imao dvije kćeri. Čini se da je sve godine odrastao u sretnom domu.

Ne možemo ni zamisliti reakciju Haiyanga i Siying kada je DNK test potvrdio da je njihov sin pronađen. Njihov ponovni susret snimljen je kamerom i bio je strašno emocionalan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts