RODILA JE IDENTIČNE TROJKE, A IZENADIT ĆE TE SE KAD VIDITE KAKO IH RAZLIKUJE

Becki Allen, 23-godišnja majka iz Liverpoola, donijela je na svijet identične trojke za što je vjerojatnost 1: 200 milijuna – sinove Rocca, Romana i Rohana. Sama informacija da Becki nosi trojke bila je veliki šok za nju, a nakon što je došao i rezultat DNK testa i potvrdio da je riječ o identičnim dečkićima, njezinoj sreći nije bilo kraja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Unatoč tome što su svi špekulirali da su djeca začeta umjetnom oplodnjom, Becky tvrdi da je sve bilo prirodno i upravo zato je šansa da se tako nešto dogodi jedan na prema 200 milijuna. Ipak, novopečena mama tvrdi i kako nema problem da ih razazna, iako su isti.

– Kada su bili novorođenčad, bilo je teško, ali nikada ih nisam pomiješala. Svi imaju mladež kod obrva i dok je Romanov malo tamniji od ostalih, Rohan ima jedan i na nozi pa ih tako pamtim. Liječnici su ostali u čudu kada su vidjeli da su identični i rekli mi za nevjerojatnu šansu da se to dogodi – kaže Becki.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Rodila je carskim rezom, a prije trojki na svijet je donijela kćerkicu Indianu. Rohan je najglasniji, uvijek nešto viče. Rocco je s druge strane potpuno opušten, ali zna se zabavljati, dok je Roman sebičan i ne želi dijeliti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Uvijek idu na iste igračke i pokušavaju doći do njih prije svoje braće. Indiana ih voli i nije nimalo ljubomorna, mada mislim da će joj biti teško odrastanje s tri brata – rekla je ona. Ova tri dečka troše 130 pelena na tjednoj razini uz četiri kutije maramica, dok im mliječna formula traje oko dva dana, a perilica neprestano radi.

Izvor: 24sata.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts