Rekli su da će im sin umrijeti do 10. godine, no ovaj doktor je odbio odustati

Dr. Emil Kakkis više je od liječnika i prijatelja, on je spas za ljude poput Ryana Danta. Rekli su da će umrijeti do 10 godine, ali ovaj doktor je odbio odustati i to je bilo bitno.

Zamislite da vam dođe tim medicinskih stručnjaka i kaže vam da vaše dijete neće doživjeti ni desetu godinu. To bi značilo da vaše dijete nikada ne bi išlo u srednju školu, išlo na svoj prvi ples, vozilo auto ili završilo srednju školu.

Ovo je bila stvarnost s kojom su se Mark i Jeanne Dant iz Teksasa suočili sa svojim voljenim sinom Ryanom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kad je imao samo tri godine, dijagnosticirana mu je rijetka genetska bolest koja se zove mukopolisaharidoza tipa I ili MPS I. Ljudi s ovim stanjem nemaju specifičan probavni enzim koji razgrađuje šećer u tijelu.

To uzrokuje njegovo nakupljanje u tijelu i dovodi do ozbiljnih problema opasnih po život. Mark i Jeanne bili su shrvani viješću, ali nisu htjeli odustati. Dok su se noću uvlačili u sinovu sobu kako bi ga slušali kako diše, odlučili su se boriti za sinov život. Par je osnovao zakladu u čast svog sina kako bi financirao istraživanje koje bi dovelo do lijeka.

Bog vodi roditelje do dr. Emila Kakkisa

Znali su da kod Boga postoji način za izlječenje dječaka. Njihova vjera i nada doveli su ih do dr. Emila Kakkisa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Bog je doveo Marka i Jeanne do susreta s ovim nevjerojatnim liječnikom koji je godinama proučavao ovo stanje.

Gdje je Bog, ima i puta! Zaklada Ryan koju su pokrenuli Jeanne i Mark Dant imala je taman dovoljno novca da pomogne u daljnjem istraživanju dr. Kakkisa. Naposljetku je pronašao način da liječi to stanje, a Ryan je bio jedan od prvih deset koji su sudjelovali u ispitivanju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Upoznavanje s Ryanom, Markom i Jeanne dalo mi je inspiraciju o čemu se zapravo radi. To nije znanstveni projekt. To je ljudski projekt da spasimo Ryana”, rekao je.

Kroz ovaj čudesni susret, dr. Emil Kakkis nije se borio s bolešću. Borio se za Ryanov život. Dr. Kakkis je postao blizak obiteljski prijatelj kroz ovo nevjerojatno, revolucionarno putovanje.

Liječnik pomaže dječaku da prkosi izgledima

Iako Ryan nije izliječen, on sada ima 34 godine. Možete li vjerovati? Dr. Kakkis otkrio je lijek pod nazivom aldurazyme koji je bio katalizator koji je pomogao Ryanu da odraste. Ryan je uspio završiti srednju školu, otići na studij, čak se i oženiti, a dr. Kakkis je bio tu za sve to.

Nije li nevjerojatno kako Bog može uzeti strance u ovom svijetu i dati im alate da pomognu spasiti živote drugih? Sam susret može se pretvoriti u prijateljstvo koje nas potiče da damo sve za dobrobit drugoga.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts