Putinov propagandist: ‘Uskoro Putin neće imati izbora nego napasti nuklearnim oružjem’

On zagovara bacanje atomske bombe kojom bi se stvorio “krater veličine nekoliko regija” u svrhu “demonstracije sile kako bi se zastrašio NATO”

Vladimir Putin uskoro neće imati izbora osim da Ukrajinu napadne nuklearnim oružjem, izjavio je Putinov propagandist i vodeći ratni reporter ruske televizije Alexander Sladkov.

On zagovara bacanje atomske bombe kojom bi se stvorio “krater veličine nekoliko regija” u svrhu “demonstracije sile kako bi se zastrašio NATO”.

– Sve više se priča o nuklearnom oružju, a Rusija ima mnogo toga za reći o njemu – napisao je Sladkov na Telegramu, prenosi Daily Mail.

– Imamo rješenje za Ukrajinu. Imamo ih nekoliko, ali nas podsjećaju na ono posljednje – nuklearno oružje. Ako nas nitko ne bude želio čuti, a 40 država i dalje pomaže ukrajinskim neonacistima, neće biti povratka natrag.

Amerikanci su koristili nuklearno oružje u Japanu, kao demonstraciju. Pa bi mi, Rusi, trebali demonstrativno to napraviti u Ukrajini kako bismo otklonili temu daljnje konfrontacije s tih 40 država – napisao je na društvenim mrežama.

‘Krater veličine nekoliko regija bit će jasan primjer’

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

– Krater veličine nekoliko regija bit će jasan primjer koliko je ozbiljan ruski apel NATO-u da se vrati miru i harmoniji. No, gdje će tada biti Ukrajina? Upravo tamo gdje se kreće i sada, uz jednu razliku da će ovo biti brzo i jeftinije za Rusiju.

Europljani i Amerikanci ne mogu shvatiti da netko ne može maltretirati susjednu državu s tolikim golemim nuklearnim potencijalom”, napisao je Sladkov te se ponovno vratio u povijest i spominjao američko bacanje nuklearnih bombi na Hirošimu i Nagasaki i plan dopremanja nuklearnog oružja u Vijetnamskom ratu.

– Sve je moguće, to nas uče Amerikanci. I mi učimo. Ništa od toga neće učiniti bolje Ukrajini – poručio je Putinov propagandist.

Similar Posts