Putinov propagandist: ‘Uskoro Putin neće imati izbora nego napasti nuklearnim oružjem’

On zagovara bacanje atomske bombe kojom bi se stvorio “krater veličine nekoliko regija” u svrhu “demonstracije sile kako bi se zastrašio NATO”

Vladimir Putin uskoro neće imati izbora osim da Ukrajinu napadne nuklearnim oružjem, izjavio je Putinov propagandist i vodeći ratni reporter ruske televizije Alexander Sladkov.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

On zagovara bacanje atomske bombe kojom bi se stvorio “krater veličine nekoliko regija” u svrhu “demonstracije sile kako bi se zastrašio NATO”.

– Sve više se priča o nuklearnom oružju, a Rusija ima mnogo toga za reći o njemu – napisao je Sladkov na Telegramu, prenosi Daily Mail.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Imamo rješenje za Ukrajinu. Imamo ih nekoliko, ali nas podsjećaju na ono posljednje – nuklearno oružje. Ako nas nitko ne bude želio čuti, a 40 država i dalje pomaže ukrajinskim neonacistima, neće biti povratka natrag.

Amerikanci su koristili nuklearno oružje u Japanu, kao demonstraciju. Pa bi mi, Rusi, trebali demonstrativno to napraviti u Ukrajini kako bismo otklonili temu daljnje konfrontacije s tih 40 država – napisao je na društvenim mrežama.

‘Krater veličine nekoliko regija bit će jasan primjer’

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Krater veličine nekoliko regija bit će jasan primjer koliko je ozbiljan ruski apel NATO-u da se vrati miru i harmoniji. No, gdje će tada biti Ukrajina? Upravo tamo gdje se kreće i sada, uz jednu razliku da će ovo biti brzo i jeftinije za Rusiju.

Europljani i Amerikanci ne mogu shvatiti da netko ne može maltretirati susjednu državu s tolikim golemim nuklearnim potencijalom”, napisao je Sladkov te se ponovno vratio u povijest i spominjao američko bacanje nuklearnih bombi na Hirošimu i Nagasaki i plan dopremanja nuklearnog oružja u Vijetnamskom ratu.

– Sve je moguće, to nas uče Amerikanci. I mi učimo. Ništa od toga neće učiniti bolje Ukrajini – poručio je Putinov propagandist.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts