PROŠLE SEDMICE SE CELA PLANETA DIVILA POLICAJKI KOJA JE PODOJILA “SMRDLJIVU I PRLJAVU” BEBU: NASTAVAK PRIČE JE JOŠ BOLJI

Argentinska policajka Selest Žakelin Ajala, koja je 14. avgusta podojila neuhranjeno dete koje je zbog neutvrđenih razloga odvojeno od svojih roditelja nakon dolaska u dečju bolnicu u Buenos Ajresu, unapređena je u čin poručnice.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Selest (27), majka dvoje dece od kojih je jedno šestomesečna beba, prepoznala je da mališan plače jer je gladan te se ponudila da ga podoji. Njen kolega Markos Eredia bio je iznenađen njenim gestom te je fotografiju objavio na Fejsbuku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ubrzo se nakupio ogroman broj lajkova i pozitivnih komentara, a priča je završila u medijima širom sveta. Nisam se ni sekunde dvoumila, dala sam mu da sisa i dečak se smirio – rekla je za “Cronic-u”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Selest radi kao policajka tri godine, a neretko preuzima dodatne sate dežurstva kako bi zaradila dovoljno za život. Ovo unapređenje će joj sigurno dosta značiti, a i nama je srce puno kad vidimo da se dobri ljudi nagrađuju!

Izvor: zena.blic.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts