PRONAŠLA JE KESU SA 72 000 EURA, a zatim vlasnika i sve mu vratila! A EVO KAKO JOJ SE ON ZAHVALIO…

Uglavnom možemo da vidimo da nuškarci su ti koji rade na deponijama, ali kada ljudi jednostavno nemaju drugog izlaza, onda moraju prihvatiti bilo kakav posao kako bi zaradili za sebe i svoju porodicu. Upravo u takvoj situaciji se našla i ova mlada žena Ana, koja je jedina žena koja je ikada radila na toj deponiji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Njeno ime je Ana Kruz i ima samo 23. godine. Naime, ona je samohrana majka kojoj je bio jako potreban novac, ali niko je nije htio zaposliti na nekom drugom radnom mjestu. Kada je započela sa radom na deponiji, nekoliko dana kasnije našla je kesu u kojoj se nalazilo mnogo čekova.

Sve to je bilo na ime jedne od bolnica koje se nalaze u Sao Paulu, te kada se sve sabere oni iznose oko 72 000 eura.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Uopšte nije razmišljala šta bi trebala da uradi s njima, nego je odmah pronašla kontakt telefon od te bolnice i ispričala im o novcu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Tom prilikom su došle i mnoge televizijske kuće, koje su htjele napraviti priču o poštenoj djevojci. Jedan čovjek dok je gledao sve to, primjetio je da djevojka može da se bavi modelingom, te da ima veliki talenat za to.

Pozvao ju je, obavili su razgovor, a nekoliko dana poslije Ana se našla na velikim bilbordima širom grada, bila je i na jednom trgovačkom centru. Proglasili su je prelijepom, šarmantnom, zgodnom ženom koja je radila na deponiji da bi preživjela, na kraju, počela je da zarađuje novac zbog modelinga. Njena priča obišla je cijeli svijet, a svi su oduševljeni onim što je uradila.

Izvor: 5do12.info

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts