Prije nego je preminula od koronavirusa, majka se na poseban način oprostila od svoje djece

Samo nekoliko tjedana nakon što je dobila vijesti o pobjedi nad rakom dojke, 45-godišnja Sundee Rutter morala se oprostiti od svojih šestero djece nakon zaraze koronavirusom. 

Njezina su se djeca našla u užasnoj situaciji, morali su se oprostiti sa svojom majkom bez mogućnosti da joj se približe i zagrle ju. 

Djeca, koja imaju od 13 do 24 godine prije osam su godina izgubila oca, a sada i majku. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Budući da nije bilo moguće oprostiti se licem u lice, bolnica je pomogla djeci da se oproste što je bolje moguće, piše Faithit

„Uspjeli smo se pozdraviti sa svojom majkom“

„Uzeli su walkie-talkie i stavili ga odmah pokraj njezinog kreveta, na jastuk“, rekao je 20-godišnji Elijah Ross-Rutter, „Uspjeli smo se pozdraviti sa svojom majkom“. 

„Uspio sam joj reći da ju volim. Teško je to, u tom trenu zapravo ne znate što ćete reći“, nastavio je, „To su vaše posljednje riječi. To je trenutak u kojem nitko ne želi biti“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Elijah joj je nešto obećao: „Rekao sam joj da će s djecom sve biti u redu. Mi koji smo stariji ćemo se pobrinuti da naša mlađa braća i sestre budu u redu i da odrastu u odrasle osobe kakve bi ona htjela da postanu“. 

24-godišnji brat namjerava zatražiti skrbništvo nad maloljetnom braćom i sestrama u nadi da će ostati svi u jednoj kući. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Sundee je preminula u trenu kada, kaže Elijah „smo se napokon počeli osjećati potpunima“. 

Bila je predivna majka koja je svoju djecu učila pravim vrednotama

Nakon teške bitke s rakom dojke, Sundee je u siječnju primila vijest da je pobijedila rak. No, 2.3. ju je počela hvatati migrena, nije mogla doći do daha te se osjećala slabo. Samo dva tjedna poslije, izgubila je borbu s koronavirusom. Preminula je 16.3. u bolnici u Washingtonu. 

„Hrabro se borila dok se više nije mogla boriti“, napisano je na stranici za donacije, „Ovo nije bilo lako za njezinu djecu. Prošli su kroz teške stvari u posljednjih nekoliko godina. Sundee je bila naprosto predivna majka te je svoju djecu učila pravim vrednotama. Nikada nisam poznavala obitelj koja se toliko držala zajedno i čiji su se članovi tako brinuli jedni za druge kao ova obitelj“. 

Obitelj još uvijek prima donacije kako bi mogli stati na noge i nastaviti živjeti zajedno. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts