PREREZALI JOJ VRAT 16 PUTA I IZVADILI UTROBU: Iživljavali se nad ženom i silovali je, evo kako je uspela da preživi PAKAO (VIDEO)

Alison Bota je 18. decembra 1994. kidnapovana u blizini svoje kuće u Južnoj Africi, do kraja noći bila je silovana i izbodena – ali je još uvek bila živa.

Posle običnog noćnog provoda sa prijateljima, Alison Bota se odvezla u svoj stan u Port Elizabetu u Južnoj Africi. Ali čim je 27-godišnjakinja parkirala svoj automobil, muškarac je uleteo unutra sa nožem i naredio joj je da se prebaci na drugo sedište, zarobivši je u sopstvenom vozilu. Zatim je odvezao njen auto da pokupi saučesnika. I odmah je bilo jasno da dvojica muškaraca imaju zlokobne planove za nju.

Njeni otmičari su je odveli u napušteno područje na periferiji grada. Tamo su je brutalno silovali, izvadili utrobu i prerezali joj vrat tako duboko da je skoro bila obezglavljena. Konačno su je ostavili da umre na jednoj čistini. Ali Alison je još disala.

Alison Bota
foto: Printscreen/Youtube

– Shvatila sam da je moj život previše vredan da bih ga pustila. I to mi je dalo hrabrosti da preživim, rekla je ona kasnije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Frans du Tva i Teun Kruger rekli su joj da će imati intimne odnose sa njom. Pitali su je da li bi se borila sa njima. Očigledno zarobljena i uplašena za svoj život, Alison je rekla ne.

Obojica su imali istoriju nasilja nad ženama i silovali su je, a nakon toga su odlučili da je ubiju. U početku su pokušali da je uguše. Ali iako je izgubila svest, Alison se se održavala u životu.

Frustrirani, Du Tva i Kruger su svoju brutalnost podigli na viši nivo. Uboli su Botu najmanje 30 puta nožem u stomak. Kasnije se setila da je jedan od njih imao posebnu želju da osakati njene reproduktivne organe, ali su nekako promašili te delove tela.

Kada se njena noga trznula, Du Toit i Kruger su odlučili da posao još nije završen. Zatim su joj prerezali vrat – 16 puta.
– Sve što sam mogla da vidim bila je ruka koja mi se pomera iznad lica. Levo i desno i levo i desno. Njegovi pokreti su pravili zvuk. Mokar zvuk, bio je to zvuk raskola mog mesa. Rezao mi je vrat nožem. Opet i opet i opet, prisetila se.
– Delovalo je nestvarno, ali nije. Nisam osetila bol, ali to nije bio san. Ovo se dešavalo. Čovek mi je prerezao vrat.
Kada su se muškarci konačno povukli, čula ih je kako se dive svom radu i govore na afrikaansu: “Misliš li da je mrtva?” upitao je jedan od napadača. “To niko ne može preživeti”, odgovorio je drugi.
Alison Botafoto: Printscreen/Youtube
Očigledno zadovoljni što su je ubili, Du Toit i Kruger su otišli – a nisu bili ni svesni da Alison i dalje diše.
Ležeći ostavljena na pesku i razbijenom staklu, Alison je znala “morala sam bar da ostavim trag o tome ko mi je ovo uradio”. Odlučila je da upiše imena svojih napadača u zemlju. Zatim je ispod toga napisala: “Volim mamu”.
Ali ubrzo je Bota shvatila da možda ima šansu da preživi. U daljini je mogla da vidi farove kako prolaze kroz žbunje. Kad bi samo uspela da izađe na put, neko bi joj mogao pomoći.

Kada je Alison Bota krenula prema farovima, postala je svesna ozbiljnosti svojih povreda. Dok se podizala, glava je počela da joj pada unazad – pošto je skoro bila obezglavljena.
U međuvremenu, osetila je i nešto ljigavo kako viri iz njenog stomaka — creva. Morala je da koristi jednu ruku da joj organi ne izlivaju, a drugu ruku da se bukvalno drži za sopstvenu glavu.
– Dok sam se borila da idem napred, vid mi se mutio i gubio se i padala sam mnogo puta, ali uspeo sam da ponovo ustanem dok konačno nisam stigla do puta.“
Tu se srušila duž bele linije. Čak i u svom dezorijentisanom stanju, znala je da je ovo najbolja pozicija da privuče pažnju vozača.

foto: Printscreen/Youtube

Na sreću, Alison nije morala dugo da čeka. Mladi student veterine po imenu Tian Ajlerd, video je kako leži nasred puta i stao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Bog me je te noći stavio na taj put s razlogom, rekao je Ajlerd kasnije.

Koristio je svoju veterinarsku obuku da vrati Botinu otkrivenu štitnu žlezdu u njeno telo. Zatim je pozvao hitnu pomoć.

Alison Bota je hitno prevezena u bolnicu, gde su lekari bili zapanjeni njenim užasnim ranama. Jedan lekar, Aleksandar Angelov, kasnije je rekao da nikada nije video tako teške povrede tokom svojih 16 godina bavljenja medicinom.

Alison Bota
foto: Printscreen/Youtube
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Alison je bila na ivici smrti, kako prenosi AllThatInteresting. Ali uspela je da se izvuče – i takođe se setila svega o svojim napadačima. Ubrzo je uspela da ih identifikuje sa policijskih slika dok je još bila u bolnici. To je dovelo do brzog hapšenja „Ubica silovatelja“, kako su ih zvali u štampi, prenosi Blic Žena.

Du Tva i Kruger izjasnili su se krivim po osam tačaka optužnice, koje uključuju kidnapovanje, silovanje i pokušaj ubistva. Obojica su proglašeni krivima i osuđeni na doživotni zatvor u avgustu 1995. godine.

Ali iako je najgore bilo iza nje, Alison Bota je i dalje patila od fizičkih i emocionalnih ožiljaka od iskušenja. Da bi se oporavila, odlučila je da mora da se suoči sa onim što joj se dogodilo.

Alison Bota
foto: Printscreen/Youtube

Alison Bota je ubrzo počela da putuje širom sveta, pričajući svoju priču u najmanje 35 zemalja. Jedna od prvih žena iz Južne Afrike koja je javno progovorila o silovanju – i u svojoj zemlji i u inostranstvu – pomogla je da inspiriše druge preživele da istupe i ispričaju svoje priče.

– Napad me je doveo na ovaj put gde mogu da putujem svetom i pomažem da inspirišem druge ljude.

Film “Alison” je snimljen po ovoj jezivoj priči, a ona je postala motivacioni govornik i delila svoju priču, a iako je jedan od monstruma želeo da joj uništi reproduktivne organe, ona je uspela da dobije dva sina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts