POTRESNA ISPOVEST MAJKE NESTALE MARIJANE: Gordana otkrila detalje istrage i nakon godinu dana progovorila “ONA SE NIJE UBILA”

Marijana Seifert, pobednica rijalitija “Veliki brat” 2011. godine, nestala je, 27. aprila prošle godine, a njena porodica ne odustaje da sazna šta se desilo sa njom.

Marijana Seifert
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Marijanin otac Ivo umro je pre četiri meseca, a njena majka Gordana Kovačević u razgovoru za hrvatske medije istakla je da njena bol ne jenjava.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

– Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja. Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svesna šta se dogodilo, mislila sam da je reč o nekoj šali…

ivo kovačević
FOTO: STORY.HR, SCREENSHOT

Gordana otkriva da je ćerku poslednji put videla u njenom stanu, gde je živela sa mužem Karlom i sinom Aleksandrom.

– Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebalo da ode kod prijateljice i da joj pomogne u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako ne želi da se razvede i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu – prisetila se Gordana.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne krivim nego samo želim da se sazna istina. Meni je najmanje verovatna mogućnost da je moja ćerka sebi nešto napravila. Volela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt oseća da se ovde ne radi o samoubistvu – ispričala je Gordana u razgovoru za “Slobodnu Dalmaciju”.

Marijana Seifert
FOTO: ZORANA JEVTIĆ, PRINTSCREEN/PROVERENO/DNEVNIL.HR

– Posredi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: ‘Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!‘. Ostatak svog života posvetiću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dozvoliti da mi iko i išta stane na put, boriću se svim sredstvima – rekla je Marijanina majka za pomenuti medij.

Marijana Čvrljak, Marijana Seifert
FOTO: ZORANA JEVTIĆ
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovno apelujem neka počnu ispočetka sve da istražuju. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o pretnjama koje je dobijala od bliske osobe.

– Pretilo joj se da će nestati preko noći, kako je niko neće naći, u lice su joj govorili kako će se iscenirati njen nestanak i doživotno strpati na psihijatriju. Vidite, to povlači za sobom toliko teorija. Je li ona namerno namamljena na taj most, je li neko angažovao nekoga da joj naudi, je li prisilno negde zatvorena…? – pita se Marijanina mama.

Kurir.rs/SlobodnaDalmacija/Blic

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts