Policajka iz Gospića promrzloj i prestrašenoj obitelji s djetetom ponudila svoj dom za noćenje

Policijska uprava ličko-senjska objavila je priču o policijskoj vježbenici Milici Ćupurdiji koja je u svom domu pružila smještaj obitelji zametenoj u snijegu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Milica Ćupurdija policijska je vježbenica u Policijskoj postaji Gospić koja je tijekom jučerašnjeg dana pomno pratila zbivanja na području Policijske uprave ličko-senjske, kako bi se što bolje pripremila za svoju noćnu smjenu, jer svaka smjena donosi i nove izazove.

U večernjim satima je u mjestu Papuča, na dionici državne ceste broj 50, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, nastala kolona vozila od 4 kilometra. Milica i kolega bili su zaduženi da tu kolonu preprate do Gradske sportske dvorane u Gospiću gdje je organiziran prihvat i smještaj za putnike koji nisu mogli nastaviti putovanje prema Dalmaciji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Čim je ugledala mladu majku koja u zagrljaju drži malu bebu i zabrinuto lice oca, znala je da ne može dozvoliti da ta beba prve dane svog života provede u sportskoj dvorani. Promrzloj i prestrašenoj obitelji s dvomjesečnim djetetom koji su se našli u snijegu daleko od svoga doma, Milica je ponudila smještaj u svojoj obiteljskoj kući, a što su oni i prihvatili.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

PU ličko-senjska je u razgovoru s ovom policijskom vježbenicom doznala da je od malih nogu htjela biti policajka jer je to posao gdje možeš pomoći i brinuti se o ljudima, cijeloj zajednici i njihovoj sigurnosti.

Vrijeme provedeno na akademiji za Milicu je jedno od najljepših iskustava u životu, jer je tamo upoznala predivne ljude i sudjelovala u raznim aktivnostima koje Policijska akademija pruža, a ciljeva i planova za budućnost joj ne nedostaje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts