Policajci su došli provjeriti kako živi starica – zbog nečega su odmah reagirali

Policajci su došli provjeriti kako živi starica te odmah reagirali. Njihovo djelo dobrote istinski je jedna od najboljih priča koje ćete pročitati ovih dana! 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kada malo društvene pomoći od strane policije pokrene zajednicu, onda znate da priča ima sretan kraj! 

Društvena pomoć od policije je kada policajci osobno posjete osobu kako bi vidjeli da je na sigurnom. Većinom taj zahtjev podnese član obitelji, prijatelj ili susjed koji želi osigurati da je određena osoba dobro i na sigurnom. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Policajci su otišli provjeriti kako je jedna starija žena te su otkrili da živi bez hladnjaka. Tada su policajci odlučili pomoći. To djelo dobrote istinski je jedna od najboljih priča koje ćete pročitati ovih dana! 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Većinom su takvi posjeti policajcima jako emocionalno teški. Često dolaze u domove u kojima vlada teška situacija i teški uvjeti života.

Policajac Dustin Kincaid primio je poziv da provjeri stanje jedne starije gospođe. Kada je tamo stigao, laknulo mu je jer je gospođa bila zdrava i na sigurnom. 

No, nakon što je nastavio razgovarati s njom saznao je da joj se hladnjak pokidao i da nije imala načina da ga popravi. 

Starica je živjela s malo novca
Bila je to sredina srpnja te se hrana brzo kvarila na velikoj vrućini u Teksasu. No ta je žena živjela s jako malo novca. 
„Razgovarao sam s njom te mi je rekla da joj je frižider pokidan te da nema mnogo novca i nije znala kako ga da popravi, kupi novi ili kako da si priušti hranu“, podijelio je policajac. 
Nije ju htio ostaviti bez ikakve pomoći tako da je policajac Kincaid dobio ideju. Otišao je natrag u policijsku postaju i pitao svoje kolege da doniraju nešto novca za novi frižider. 
Očekivao je da će pomoći možda jedno ili dvoje ljudi. No, nakon što je izbrojao sav novac, ostao je bez riječi! 

Do kraja dana, uz pomoć svojih velikodušnih kolega, starica je dobila hladnjak. No, znate li što tu priču čini još boljom? Činjenica da zaposlenici postaje nisu samo kupili novi hladnjak, nego su ga do vrha napunili namirnicama. 
„Nemam riječi u vezi reakcije koju sam dobio od svojih kolega u Senguin policijskoj stanici“, rekao je Kincaid. 
Bog je zaista upotrijebio taj posjet te je stavio policajaca na pravo mjesto u pravo vrijeme. On je ujedno smanjio teret koji je ta starica nosila. Bog se za nju pobrinuo te je osigurao da dobije dovoljnu skrb od svog novog prijatelja, policajca Kincaida, koji namjerava posjećivati ju jednom tjedno. Nije li ovo zaista predivna priča? 
„Nosite jedni bremena drugih i tako ćete ispuniti zakon Kristov!“ (Galaćanima 6,2). 
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts