POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA OTKRIO ŠTA MU JE ŠABAN ŠAULIĆ REKAO PRIJE SMRTI: Zbog 1 rečenice je postao zvijezda

Nermin Handžić (19) odneo je pobedu u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a kada je čuo proglašenje pobednika umalo se nije onesvestio.

– Ne znam, ne bi ni vama bilo dobro 100%. Svi koji su došli u finale večeras su sigurno očekivali pobedu, ali stvarno je bila konkurencija možda najjača do sad, i svi kandidati su bili fenomenalni – iskreno je rekao

Trud i rad sa mentorkom Viki Miljković i te kako se isplatio, ali pobedu nije prvobitno posvetio njoj.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

– Posvećujem pobedu svom Tešnju, svojoj Bosni, porodici i mentorima. Videćemo kako ćemo proslaviti, mislim da Tešanj gori tako da videćemo kad se vratim. Eto 130 hiljada glasova, mislim da vam je jasno šta se tamo dešava i da Tešanj nikad nije bio jači. Bio sam u finalu i u ”Nekim novim klincima”i osvojio treće mesto, ali ovo je sada definitivno ujednilo moj grad- objašnjava on.

Pobeda mu mnogo znači ali je i sma svestan da nije garancija za uspeh.

– Ja sam u polufinalu rekao da ako uđem u finale da mogu slobodno da bude poslednji. Pobeda ne znači ništa, možda u jednom trenutku jer je iznas svih ali se dešavalo da neko završi na šestom ili sedmom mestu pa napravi bolju karijeru – kazao je.

Nermin je otkrio i to šta mu je mentorka govorila tokom napetih situacija za vreme preseka glasova, koje publika nije imala prilike da vidi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Da se smirim samo, jer svaki presek sam osećao sve veću tremu i to mi se osetilo na glasu. Sad je sve prošlo, opušten sam hvala Bogu- kroz osmeh odgovara.

Priznaje da je na početku takmičenja hteo da za mentorku uzme Marije Šerifović, ali je završio u timu Viki Miljković, sa kojom je u toku takmičenja pevački mnogo napredovao.

– Viki će sad imati još kandidata ali ja bih voleo da radim pesmu sa Tašketom i njom jer imam najviše poverenja. Voleo bih i duet sa Viki- priznao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Jedan je od retkih koji je imao priliku da peva sa pokojnom muzičkom legendom Šabanom Šaulićem, zbog čega mu je danas neizmerno drago.

– Mislim da više niko nikad neće imati karijeru kao pokojni Šaban Šaulić, ali ja ću do kraja života pamtiti da sam sa samo 10 godina pevao sa njim baš na ovoj sceni – kaže Nermin koji i danas pamti njegove reči.

– I Saša Popović je u više navrata pomenuo to da je Šaban rekao da sam ja najtalentovaniji klinac koga je čuo u ovom regionu.

Kaže da devojku još nema, a da li će mu pobeda doneti sreću u ljubavi, on kaže:

– Pa mislim da će više odmoći nego pomoći ali ja hoću da nađem neku normalnu devojku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts