PLASTIČNI HIRURZI IMALI PUNE RUKE POSLA – EVO KAKO SU TV ZVIJEZDE IZGLEDALE PRIJE I POSLIJE SVIH OPERACIJA: Ovo je Dušica, a čekajte da vidite VODITELJICU BROJ 4! (VIDEO)

Da li je estetska hirurgija postala imperativ, ukoliko želite da napredujete u karijeri ili prosto da vas okolina smatra “lijepima”?

Estetska hirurgija postala je jedna vrsta “nove normalnosti”, pogotovo ukoliko se bavite bilo kojom vrstom javnog posla. Pod tim podrazumijevamo glumice, pjevačice, influenserke, voditeljke…sve one dame koje, na određeni način postavljaju standarde ljepote. Ali, da li je nešto zaista lijepo ako je lažno, tj ako je lažno u mjeri da je osoba promijenila toliko toga na sebi – da više zapravo i nije osoba koja je bila prije intervencija.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Takvih je slučajeva na našoj estradnoj sceni puno i mi smo već pisali o tom fenomenu, koji nažalost utiče veoma negativno na mlade djevojke, koje se poistovećuju i upoređuju sa svojim idolima sa TV ekrana i društvenih mreža i tim nerealnim i nedostižnim standardom ljepote, koje javne ličnosti plasiraju.

257935-dusicajakovljevic-ls

Već smo rekli da su najveće “žrtve” estetke hirurgije pjevačice, starlete, rijaliti zvijezde, ali sve više su to i TV lica – voditeljke i novinarke, koje su posljednjih godina podlegle masovnom trendu korekcija fizičkog izgleda.

257937-nikolinapisek-ff
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ali, upravo iz raloga koji smo naveli, a to je da čitava generacija mladih djevojaka i žena teži nekom standardu ljepote koji je za njih (prije svega materijalno) nedostižan, željeli smo da pokažemo da nije sve baš tako kako SADA izgleda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Naime, neke od domaćih napoznatilih voditeljki i novinarki, drastično su promijenile svoj izgled tokom godina. Neke od njih važe za fatalne lepotice danas, i predstavljaju sinonim ljepote. Ali, sve to je nakon (ne znamo kojeg broja) estetskih intevencija i vjerovatno velike količine novca koje su uložile u svoj fizički izgled. Da li je u pitanju lični osjećaj da je neophodno promijeniti sebe na bolje ili su takvi potezi doprinijeli da njihove karijere krenu uzlaznom putanjom, ne znamo, ali najprije će biti da je u pitanju kombinacija jednog i drugog.

Da ne shvatite pogrešno, svako imam pravo da sebe mijenja na bolje i koriguje ono što mu na svom licu i tijelu smeta i stvara manjak samopuzdanja, ali je pogrešno da se takav izgled tretira kao standard bez koga će uspeh u karijeri izostati ili će se osobe koje nemaju idealno simetrične crte lica, savršene grudi, prćast nos, napućene usne i veščku boju očiju, osećati manje vrednima.

U videi koji je pripremio Trending, pogledajte kako su izgledale neke od našin najpoznatijih TV zvezda prije estetskih korekcija, a kako izgledaju danas, pa sami procijenite kolika je razlika u pitanju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts