Ovog “prljavog” čoveka ponizila pred ćerkom: Kada se predstavio, ŽESTOKO SE POKAJALA

Evo još jednog dokaza zašto nikada ne smete da donosite zaključke o ljudima na osnovu njihovog izgleda!

Kada je jedna majka u radnji prstom uperila u Endija Rosa iz Vankuvera i objasnila ćerki da “mora da uči da ne bi završila kao ovaj čika”, ni slutila nije koja je čikina priča.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

A Endi je rešio da sve objavi na Fejsbuku. Njegova priča glasi ovako:

– Dok sam danas bio u radnji u koju sam svratio pri odlasku kući sa posla, jedna devojčica je neprestano gledala u mene. To je u redu, deca su znatiželjna a ja sam bio prljav. A onda joj je majka skrenula pažnju i rekla joj da ne pilji. Kada su se odmakle od mene, čuo sam da joj je tiše rekla “eto zašto moraš da učiš i završiš školu”. Devojčica po mojoj proceni ima oko 7, 8 godina i rešio sam da je pravi trenutak da devojčicu naučim važnoj životnoj lekciji. Prišao sam im i rekao joj: 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Za početak, ja sam vrlo obrazovan prljavi muškarac. Ne samo da sam završio srednju školu, već i fakultet i mnogo medicinskih kurseva. Dakle, to što pretpostavljate na osnovu mog izgleda da sam neobrazovan je velika greška. Drugo, ako već kažete svojoj ćerki da mora da ide u školu zbog mojih tetovaža, time ćete joj samo potisnuti maštu i kreativnost. Ponosan sam na svoje tetovaže i umetnost koju predstavljaju. One su simbol moje ljubavi prema državi i služenja državi u svojstvu medicinskog tehničara u vojsci.

Treće, ukoliko se vaša izjava odnosila na moju kapu koja se ne vidi na slici, biće da ste i tu sve pogrešno razumeli, jer ja sam suvlasnik firme Evergreen State Outdoors koja se zalaže za odgovorno posedovanje oružja. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Na kraju, ja sam sam odabrao rad u građevini i ponosim se time što gradim Ameriku i uživam u svom poslu.

Probao sam da budem činovnik i to nije za mene. Volim fizički rad i boravak u prirodi, a to podrazumeva da ćete često biti prljavi.

Dobro zarađujem, plaćam poreze i doprinose i izdržavam svoju porodicu. Tako da moj izgled ne odražava moju inteligenciju niti obrazovanje – zaključio je na kraju Endi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts