Ovo se ne viđa često: Mladenci na svadbenoj večeri okupili i nahranili siromahe

Vjenčanje mladog brazilskog para, Ane Paule Meriguete i Victora Ribeiroa, zaista je bilo dirljivo i posebno. Mladenci su učinili nešto o čemu su oduvijek sanjali. 

Mladenci su odlučili kako njihovo svadbeno slavlje neće biti uobičajeno, nego su oko svadbenog stola odlučili okupiti siromašnu djecu i članove njihovih obitelji iz obalnog grada Guaraparija u Brazilu. Na svadbenoj svečanosti je sudjelovalo oko 160 siromaha.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Odlučili smo nahraniti one kojima je to bilo potrebno, a naše obitelji ionako imaju sve što žele. Naravno da nemam ništa protiv uobičajenih svadbi, ali mi smo se odlučili na drukčiju proslavu”, izjavio je mladoženja za brazilske novine Estadão.

Ovo se ne viđa često: Mladenci na svadbenoj večeri okupili siromahe
Snimka zaslona: Instagram

Ana Paula i Victor su aktivni u crkvi

Oboje su članovi župnog zbora. Na ovu ideju potaknule su ih riječi poznate brazilske pjesme “Moje kraljevstvo ima mnogo za reći”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Pjesma je nadahnuta stihovima iz Lukina evanđelja koji glase: “Kad priređuješ objed ili večeru, ne pozivaj svojih prijatelja, ni braće, ni rodbine, ni bogatih susjeda, da ne bi možda i oni tebe pozvali i tako ti uzvratili. Nego kada priređuješ gozbu, pozovi siromahe, sakate, hrome i slijepe. Blago tebi jer oni ti nemaju čime uzvratiti. Uzvratit će ti se doista o uskrsnuću pravednih.”

Mladenci nahranili siromahe
Foto: Instagram

Mladenci su u početku planirali sami financirati večeru za siromahe, ali uskoro su im se pridružili članovi obitelji i prijatelji, koji su njihovu ideju podržali financijski ali i volontirajući.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Na kraju ih je iznenadila gesta jedne profesionalne catering kompanije koja je darovala cjelokupan obrok.

Mladoženja je uz fotografiju s vjenčanja, koja je objavljena na Instagramu, napisao: “Ova fotografija sažima esenciju našeg odnosa, naše ljubavi i onoga što mi doista jesmo! Mi smo slabi, grešnici, ovisni smo o Gospodinu, ali i svjesni Božjeg milosrđa.

Uvijek smo bili dobri prijatelji i brinuli smo se jedno o drugome, posebice o našem duhovnom životu. Od danas smo više nego ikada pozvani biti partneri, vjerni prijatelji koji zajedno hodaju putem svetosti, koračaju prema nebu!”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts