Ovo na slici su Radenko i Bojana roditelji iz PAKLA: Na trogodišnjem sinu GASILI CIGARETE, LOMILI SU MU KOSTI, a to nije NAJGORE – Ovako se BRANE

Radenko Brajdič (42) i njegova žena Bojana Jurkovič (45) iz Brezja u SLoveniji osumnjičeni su da su zlostavljali trogodišnjeg sina na najmonstruoznije načine, među kojima je i gašenje cigareta na njegovom telu, kao i prisilno držanje njegovih ruku na peć.

Izveštaj veštaka o povredama zaprepastio je sve. Roditelji se brane da su povrede nastale zbog padanja i loše ravnoteže dečaka, pišu “Slovenske Novice”. Ove optužbe koje su izašle u javnost zgrozile su Sloveniju. Maleni dečak je prema izveštaju veštaka imao prelom lobanje, lopatice, rebra….

Doktori su utvrdili da trogodišnji dečak ima opekotine po celom telu, a za one na dlanu i nogama tužioci sumnjaju da su nastale kao posledica gašenja cigareta. Sumnja se i kako su mu roditelji pritiskali dlanove na peć i lomili kosti.

Roditelji poriču optužbe i brane se da su povrede posledica čestih padanja njihovg sina jer je, kako tvrde, zbog bolesti imao lošu ravnotežu.

Similar Posts