Ovo na slici su Radenko i Bojana roditelji iz PAKLA: Na trogodišnjem sinu GASILI CIGARETE, LOMILI SU MU KOSTI, a to nije NAJGORE – Ovako se BRANE

Radenko Brajdič (42) i njegova žena Bojana Jurkovič (45) iz Brezja u SLoveniji osumnjičeni su da su zlostavljali trogodišnjeg sina na najmonstruoznije načine, među kojima je i gašenje cigareta na njegovom telu, kao i prisilno držanje njegovih ruku na peć.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Izveštaj veštaka o povredama zaprepastio je sve. Roditelji se brane da su povrede nastale zbog padanja i loše ravnoteže dečaka, pišu “Slovenske Novice”. Ove optužbe koje su izašle u javnost zgrozile su Sloveniju. Maleni dečak je prema izveštaju veštaka imao prelom lobanje, lopatice, rebra….

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Doktori su utvrdili da trogodišnji dečak ima opekotine po celom telu, a za one na dlanu i nogama tužioci sumnjaju da su nastale kao posledica gašenja cigareta. Sumnja se i kako su mu roditelji pritiskali dlanove na peć i lomili kosti.

Roditelji poriču optužbe i brane se da su povrede posledica čestih padanja njihovg sina jer je, kako tvrde, zbog bolesti imao lošu ravnotežu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts