Ovo je njegova posljednja fotografija: Dječak (7) tragično preminuo tijekom igre

Njegova obitelj objavila je njegovu posljednju fotografiju na društvenim mrežama kao posvetu Arthuru, ali i kao upozorenje drugoj djeci.

Ovo je posljednja fotografija dječaka koji je tragično je preminuo nakon što se igrao na hrpi vapnenca u prahu koja je bila na obiteljskom posjedu.

Njegova je obitelj čak objavila i fotografiju malog Arthura Emmanuela Bittencourta kako sjedi u hrpi vapnenačkog praha, materijala koji se široko koristi u građevinarstvu i poljoprivredi.

Nesretni je dječak 3. kolovoza hitno prevezen u bolnicu, ali je po dolasku proglašen mrtvim. Liječnici kažu da je iznenadna smrt malog Arthura posljedica udisanja čestica iz praha vapnenca.

Njegova obitelj objavila je njegovu posljednju fotografiju na društvenim mrežama kao posvetu Arthuru, ali i kao upozorenje drugoj djeci.

Obitelj tvrdi da nije bila svjesna rizika igre

“Ovo je posljednja fotografija Arthura i snimljena je nekoliko minuta prije njegove tragične smrti. Uvijek ću imati najbolje uspomene na tebe, moje drago dijete”, rekao je ujak preminulog dječaka.

Obitelj tvrdi da nije bila svjesna rizika igre na građevinskom materijalu. Policija je također pokrenula istragu o dječakovoj smrti, piše New York Post.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Brazilski institut za tehnološka istraživanja navodi da vapnenačka prašina može uzrokovati probleme s disanjem i savjetuje ljudima da nose zaštitnu opremu ako njome rukuju.

Upozoravaju da vapnenački prah može biti kancerogen, osobito ako je osoba izložena velikim količinama te da može uzrokovati oštećenje pluća.

Naime, vapnenac u prahu sadrži kristale silicija, a udisanje tih čestica može dovesti do bolesti kao što su rak pluća, kronična opstruktivna bolest pluća, bolesti bubrega i silikozu, piše Dnevnik.hr.

Pomolimo se za shrvane roditelje i obitelj koji su doživjeli ovu strašnu tragediju!

Similar Posts