Ovo je mali Mattia koji je s ocem i bakom stradao na ljetovanju: Audi ih je “pokosio” velikom brzinom

Mali Mattia (2), njegov otac Marco (47) i baka Maria (64), koji su stradali 6. srpnja tijekom odmora u Italiji kada je na njih Audijem naletio njemačka državljanja, bit će pokopani u petak u rodnom mjestu.

Nesreća se dogodila u mjestu Santo Stefano di Cadore oko 15:30 sati, dok je obitelj šetala uživajući u odmoru. Malenog Mattiju majka je gurala u kolicima, brat je vozio bicikl, a tata i baka hodali su uz njih.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Odjednom se začula jaka buka, a zatim je na njih velikom brzinom naletio Audi, kojim je upravljala Angelica Hutter.

Prema izjavama svjedoka, Audi je prvo udario u Mattijinog brata koji je vozio bicikl, njegovu majku, potom oca, Mattiju i na kraju baku.

Automobil je nastavio suludu jurnjavu

Nakon što su tijela žene, njezinog šogora i Matije završila na haubi i odbačena 30-ak metara, automobil je nastavio suludu jurnjavu, zaustavio se na nogostupu i desnom prednjom stranom udario u stup koji je srušio dolje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Ni ovaj udarac nije zaustavio kretanje vozila, koje je izgubilo prednji desni kotač i branik: nakon što je uništilo drvenu stazu koja se nalazila iza svjetiljke, zaustavilo se na suprotnoj traci.

Žena je izašla iz vozila i kada su spasioci stigli do nje, navodno se tresla i djelovala uznemireno. Prevezena je u bolnicu i podvrgnuta svim toksikološkim pretragama, a navodno su alkotestovi i testovi na droge bili negativni.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Policija još uvijek istražuje sve okolnosti ove tragedije, a osumnjičena za smrt malenog Matije i njegove rodbine nalazi se na psihijatriji.

Tijela Mattije, njegovog oca i bake večeras bi trebala stići u Favero, gdje će sutra ujutro biti pokopani. U gradu su proglašena dvodnevna žalost.

Cijela Italija teško je primila vijest o ovoj tragediji. Gradovi oko Favera ujedinili su se kako bi pomogli obitelji. Građani prikupljaju novac za pomoć Mattijinoj majci.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts