OVIH 5 ZNAKOVA ĆE SE OVE GODINE OBOGATITI: Imat će stalno PUNE NOVČANIKE – EVO KO SU SRETNICI

Ušli smo u 2022. godinu, a jedno od prvih pitanja koje mnogima padne na pamet je – da li ćemo ove godine imati više novca? Astrolozi otkrivaju kojih pet horoskopskih znakova može da se nada finansijskom poboljšanju!

Lav

Sunce u petoj kući donijet će ovom znaku dugo očekivan finansijski napredak. U februaru, kada Mars bude u vašoj šestoj kući, takođe možete da očekujete i veliki napredak na poslu, ali i dobre nove prilike za karijeru.

Veoma ste ambiciozni, samo je potrebno da se ove godine prepustite tim svojim ambicijama i novac neće izostati. Najprije ćete do njega doći ukoliko razmišljate izvan okvira, bavite se tehnologijom i jednostavno sledite svoju želju za otkrićima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Djevica

Vaše finansijsko stanje će se značajno popraviti od marta ove godine, a sve zahvaljujući konjunkciji četiri planete – Marsa, Merkura, Venere i Saturna.

Kada je riječ o karijeri, oni traže posao bi mogli da čuju dobre vijesti i dobiju dobre prilike. U martu biste mogli da dobijete neočekivano dobru priliku koja će se i te kako isplatiti. S druge strane, ako razmišljate o promjeni posla, trebalo bi da odložite tu odluku jer bi zapravo mogla da vas vrati nekoliko koraka unazad.

Škorpija

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Sve do aprila situacija s novcem će biti manje-više prosečna, ali od polovine aprila možete da očekujete da finansijsko stanje počne znatno da se poboljšava. Pred vama će biti brojne prilike koje će vam omogućiti da dobro zaradite, posebno od 11. maja do 27. oktobra, kada će Jupiter biti u vašoj šestoj kući. Štaviše, prilika će biti toliko da ćete morati pametno da ih birate, kako se ne biste preopteretili.

U biranju projekata vodite se time da budu originalni, inovatini i da u njima imate priliku da se izrazite.

Strijelac

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Strelčevi, ova godina će biti sjajna za vaše finansije! Poboljšanje ćete osetiti već na samom početku godine, kada Mars prolazi kroz vaš znak.

Ove godine biste zaradu mogli da dobijete sa neočekivanih mesta, a očekuje vas i prilika koja će biti ključna za vaš napredak u karijeri.

Vodolija

Vaša finansijska situacija biće mnogo bolja nego što je bila poslednjih godina, a sve to zahvaljujući tranzitu Marsa u januaru. Međusobna konjukcija Marsa, Venere, Merkura i Saturna već u martu ove godine doneće vam napredak na profesionalnom polju, a to će za posledicu imati i više novca.

Pazite samo da ne donosite neke previše impulsivne odluke. Posebno pogodan period za priliv novca će biti u aprilu i maju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts