OVDJE ŽIVI DEVIN, VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA: Kad pjevač ovo vidi neće mu biti dobro (FOTO)

Dom Devina Antonovića nalazi se u Americi

Od trenutka kada su protiv Miroslava Ilića poveli spor za utvrđivanje očinstva, Mirjana i Devin Antonović tvrdili su da ih ne zanima nikakva imovina, niti od pjevača žele bilo kakvu finansijsku korist. Jedini cilj im je, govorili su, da se utvrdi Devinovo porijeklo.

Imajući u vidu da Devin u Americi vodi skoro pa luksuzan život, koji je sam sebi obezbjedio, reklo bi se da su majka i sin govorili istinu.

“Eeeee! Miroslave, Miroslave, koliko si toga propustio,” uspela je još jednom da uzburka javnost Mirjana Antonović, kada je nedavno na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju bivšeg supruga Daniela, Devinovog poočima, koji uživa u njegovoj kući na obali okeana.

1187501-87745-devinantonovicfacebook4-iff-ff

Kod Devina često navraća i njegova polusestra Diana, zajedno sa svojom porodicom. I svi se, po svemu sudeći, odlično slažu.

1187505-87747-devinantonovicfacebook6-iff-ff
1187499-87744-devinantonovicfacebook3-iff-ff
1187497-87743-devinantonovicfacebook2-iff-ff
1187503-87746-devinantonovicfacebook5-iff-ff

S obzirom da je Devin po profesiji ljekar, ne čudi što je relativno mlad uspio da se finansijski obezbijedi.

Iako on sam nastoji da se drži po strani, njegova majka često i s ponosom obaveštava pratioce na društvenim mrežama kako živi, ističući da je sin kakav se samo poželjeti može.

Zahvaljujući Miri šira javnost dobila je priliku da zaviri u Devinovu kuću, u kojoj dominiraju visoki plafoni i namještaj u bijeloj boji, a budući da ima i prostrano dvorište svoj prostor je dobio i doberman po imenu Zep.

Similar Posts