Ovaj par je u braku 62 godinu, a zbog broja potomaka koje imaju završili su na svim naslovnicama

Osim velikog potomstva, ovaj se bračni par ponosi sa 62 godinu provedenu skupa.

Ovaj bračni par se ponosi sa 62 godinu provedenu skupa. Imaju ukupno 12 djece, 53 unučadi, i 48 praunučadi, te jedno prapraunuče.

Ako mislite da vi ili netko koga poznajete dolazite iz velike obitelji, čekajte da upoznate obitelj Zanger.

Leo i njegova žena Ruth imali su nevjerojatnih 12 djece, ali njihove obiteljske obveze nisu stale nakon što je i posljednje dijete doseglo punoljetnost. S toliko djece, obiteljsko je stablo raslo jer se svatko od njih ženio i rađao svoju djecu.

Kada je navršio 79 godina, Leo je proslavio rođenje svog stotog unuka, malenog momka nazvanog Jaxton Leo Zanger. Ali to nije jednino postignuće kojim se bračni par diči.

Par je 62 godine skupa

Osim velikog potomstva, ovaj se bračni par ponosi sa 62 godinu provedenu skupa. Koliko god je to nevjerojatno, još je nevjerojatnije što mogu točno upamtiti imena i rođendane cijele svoje obitelji.

Foto: Facebook

Iako više nitko ne koristi imenike, ako biste uzeli imenik njihovog mjesta i otišli na slovo „Z“, vidjeli biste da obiteljsko prezime popunjava cijelu stranicu. To je zato što Leo i Ruth imaju ukupno 12 djece, 53 unuka i unuke, i 48 praunuka i praunuke, te jedno prapraunuče.

S toliko malenih čak ni Jaxtonovi roditelji, Austein i Ashleigh, nisu znali da će on biti 100. rođeni. Tek je službena „obiteljska povjesničarka“ Donna Zanger Lane ukazala da se radi o 100. članu obitelji. Održali su i zabavno natjecanje između dvoje djece da bi vidjeli tko će „pobijediti“ u utrci za koju se većina obitelji ne može ni kvalificirati.

Foto: Facebook

Obitelji ide na ruku što je 39-godišnja Donna, koja je najstarije unuče, pristala na ulogu obiteljskog povjesničara, jer inače ne bi bili u mogućnosti voditi računa o bitnim događajima, poput imena, brojeva, rođendana i obljetnica obiteljskih članova.

Većina obitelji živi u gradu Quincy gdje se članovi obitelji ne samo igraju skupa, nego i rade skupa. Glava obitelji bavi se agencijom za nekretnine koja zapošljava jednu kći, četiri sina i dvije snahe.

„Malo“ jednostavno nije u njihovom vokabularu

Što se tiče obiteljskih okupljanja, „malo“ jednostavno nije u njihovom vokabularu. Svi skupa slave Uskrs, Dan zahvalnosti i Božić, ali s obzirom da nitko ne posjeduje vilu, moraju unajmiti crkvenu dvoranu za obiteljske večere.

Foto: Facebook

Donna je izjavila kako: „Kada smo skupa, to je veliko. Jako je veliko. Puno je ljudi, jako puno djece, ali to je poanta svega. Uvijek nam bude jako lijepo.“

S obzirom da se i unuci počinju ženiti i udavati te žele zasnovati vlastitu obitelj, čini se kako će se širenje obitelji Zanger nastaviti dok ne preuzmu grad. Ali Leo i Ruth kažu da prihvaćaju svakog člana kao da im je prvi. Za njih je rođenje čudesno i „predivno je kada dobijemo novog člana.“

Jedna je stvar sigurna, broj prijatelja ove obitelji na Facebooku nije prenapuhan!

Similar Posts