OVAJ OTROV UNIŠTAVA VAŠE KOSTI: Većina ga konzumira barem jednom dnevno…

Generalno, mnogi ne znaju koje sve negativne posledice ovog pića koje ono ima po naše zdravlje. Najgore od svega što se ono u velikoj količini daje i djeci, što može dovesti do neočekivanih posljedica.Ovaj “otrov” su gazirani sokovi. Prema naučnim istraživanjima, evo kakva dejstva to ima po tijelo:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

1. Prvih 10 minutaJedna čaša u sebi sadrži 10 kašika šećera, a što je 100% dnevne dozvoljene doze. U tielo dospijeva i fosfor, zaslužan za pjačivanje ukusa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

2. Poslije 20 minutaDolazi do porasta glukoze i insulina, što dovodi do pretvaranja šećera u masti, u jetri3. Poslije 40 minutaKofein u piću se potpuno apsorbuje u tielu, u roku od 40 minuta. Protok krvi se povećava, a jetra počinje proizvoditi više šećera u krvi. Vaš mozak počinje da blokira receptore hormona adenozina, što sprečava osjećaj umora.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

4. Poslije 45 minutaLučenje dopamina se povećava, što značajno utiče da se osjećate dobro i taj efekt sličan je onom, koji daje heroin.5. 60 minutaMagnezijum, fosforna kiselina, kalcijum i cink dovode do povećane probave. To je povezano sa ogromnim količinama šećera i vještačkih zaslađivača, koji ograničavaju izlučivanje kalcijuma putem mokraće.

6. Poslije 60 minutaDiuretička svojstva kofeina počinju da djeluju i svi minerali, uključujući magnezijum, kalcijum i cink namenjene kostima, tada se izlučuju u urinu.7. Poslije malo više od sat vremenaRaspoređivanje šećera po organizmu je u završnoj fazi. Osjećate se puni energije i možete očekivati česte promjene raspoloženja.Zajedno sa gaziranim pićem, iz tijela se izlučuje sva voda i hranjive čestice, neophodne za funkcionisanje organizma. Na kraju, rizik od razvoja dijabetesa značajno se povećava. Pamet u glavu!Izvor: likemag.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts