Ovaj čovjek je 10 godina u tajnosti činio nešto predivno za bolesne ljude

Čovjek iz Alabame u tajnosti je 10 godina činio nešto predivno za bolesne ljude.

Mali grad Geraldine u Alabami ovih se dana spominje zbog jednog posebnog stanovnika. Hody Childress ističe se svojim nesebičnim i skromnim postupcima koji su utjecali na živote mnogih u gradu.

Plaćao račune u ljekarni

Hody, ljubazan i skroman čovjek koji je svoj život posvetio obitelji, služio je u zračnim snagama i obavljao razne poslove tijekom života. Izgubio je sina 1973., a suprugu Peggy od multiple skleroze 1999. godine.

Unatoč ovim osobnim borbama, Hody se nikada nije pokolebao u svojoj želji da uzvrati svojoj zajednici. Godine 2012. počeo je posjećivati ​​lokalnu ljekarnu i predavati 100 dolara farmaceutkinji Brooke Walker s uputom da taj novac iskoristi za pomoć onima kojima su potrebni lijekovi, ali ih si ne mogu priuštiti. Zamolio je Brooke da njegov identitet drži u tajnosti, rekavši joj da mušterijama kaže da je novac “blagoslov od Boga”.

Narednih deset godina Hody je nastavio s tom praksom, posjećujući ljekarnu svaki mjesec i dajući 100 dolara za potrebite.

Iznenada se razbolio i umro

Hodyjeva kći, Tania Nix, bila je šokirana kada je saznala za očevu tajnu misiju kada ju je podijelio s njom jer mu je zdravlje počelo propadati i trebao mu je netko tko će odnijeti njegovu novčanicu od 100 dolara. Hody je umro 1. siječnja ove godine.

Više o ovoj predivnoj priči pogledajte u videu u nastavku.

Sada, kada je njegova je priča podijeljena, njegova će se misija velikodušnosti nastaviti. Obitelj i prijatelji u Geraldineu nastavljaju održavati njegov fond i šire njegovu poruku davanja novca za najpotrebitije.

Hody Childress nikada nije tražio slavu, ali njegovi su postupci ostavili neizbrisiv trag. Ova priča služi kao podsjetnik svima nama da slijedimo njegove korake i brinemo o drugima, čak i ako ih ne poznajemo.

Similar Posts