Ova žena je neočekivano rodila – nije ni znala da je trudna

Trudnoća i rođenje novog života čine se kao predivno iskustvo koje čeka sve koji se na to odluče, no u stvarnosti to nije uvijek tako, pogotovo za žene koje imaju zdravstvenih problema. Carla Collazo jedna je takva žena koja pati od sindroma policističkih jajnika.

Carla ima 37 godina i ovaj sindrom te su joj liječnici rekli da vjerojatno nikada neće zatrudnjeti. U to je vjerovala dugo vremena.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

No jednog je dana iskusila strašnu bol u trbuhu i leđima. Otišla je na toalet u nadi da će bol posustati, no ubrzo je snaha, koja je bila u susjednoj sobi, čula vrištanje.

Carla je osjećala kako iz nje nešto brzo izlazi. Kada je stavila ruku dolje, osjetila je kao oblik glave. Vrisnula je i snaha je uletjela u kupatilo. Prvo su pomislili da se radi o spontanom pobačaju jer je iz Carle izlazila krv i voda.

Snimka zaslona

Kada je ponovno tiskala, Carla je na ruci osjetila posteljicu ali dijete je palo u toalet. Obje su se pobojale da se dijete rodilo mrtvo, ali tada su začule plač.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Odmah su pozvale hitnu pomoć koja im je telefonski objasnila što da učine s posteljicom i kako da dijete izvade iz toaleta. Malo kasnije došlo je i vozilo i odvezli su majku i dijete u bolnicu.

Njih su se dvije uslikale s djetetom i poslale sliku baki, koja je prvo mislila da se one šale. Na kraju krajeva, Carla nije imala nikakve simptome trudnoće. Uvjerila se tek nakon što je vidjela bebu i bolničare.

Snimka zaslona
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Iznenadio se i Carlin partner jer nije bilo znakova trudnoće. Nije se udebljala, nije imala mučninu ili išta povezano. Čak je uzela i 2 testa trudnoće koja su oba pokazala negativno. Zadnji je test uzela 3 tjedna prije poroda.

Carla i muž godinama se nadaju bebi. Skupa su 13 godina i već 3 godine pokušavaju začeti. Unatoč tome, iznenadili su se dolaskom bebe.

Iako je početak bio nezgodan, Carla i kći Amoura Rose sada su dobro.

Snimka zaslona

Carla se sada u kratkom vremenu mora prilagoditi novom životu, ali su svi sretni s novom pridošlicom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts