OVA ŽENA IMA 42. GODINE, A PORODILA SE DVADESET PUTA! UŽIVA U VELIKOJ PORODICI, A OTKRIVA I KOJE SU JOJ SLJEDEĆE NAMJERE..

Možete li zamisliti da je neko četrnaest godina bio u blaženom stanju, odnosno da je žena četrnaest godina bila trudna!? Da, da dobto ste pročitali! Ova žena je rodila svoje dvadeseto dijete i otkriva kako je presrećna , jer ima tako veliku porodicu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ona živi u Jeruzalemu sa svojim suprugom i djecom, a ovih dana ne samo da je postala majka još jednom djetetu , nego je postala i baka, jer joj se porodila i najstarija kćerka. Možda ona želi da obori Ginisov rekord, ali je zapravo daleko od toga, jer je postavljen rekord u 18. vijeku i od tada nikada nije oboren.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

U Rusiji je živjela Vasiljeva koja je imala čak 69 djece. Pitate se kako je to moguće!? Naime, ona je četiri puta rodila četvorke, čak sedam puta na svijet je donijela trojke, te nevjerovatnih šesnaest puta blizance. Ona je preminula kada je imala 76. godina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Neki ljudi naprosto ne mogu da vjeruju u ovo , da jedna žena može da se ovoliko puta porodi i rodi ovoliko beba. Svi znamo da bebama treba mnogo toga, ali samo možemo da kažemo svaka čast ovakvim majkama. Šta vi mislite o ovome !? Da li biste mogli izdržati sa ovoliko beba!?

Izvor: 5do12.info

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts