OVA ŽENA IMA 42. GODINE, A PORODILA SE DVADESET PUTA! UŽIVA U VELIKOJ PORODICI, A OTKRIVA I KOJE SU JOJ SLJEDEĆE NAMJERE..

Možete li zamisliti da je neko četrnaest godina bio u blaženom stanju, odnosno da je žena četrnaest godina bila trudna!? Da, da dobto ste pročitali! Ova žena je rodila svoje dvadeseto dijete i otkriva kako je presrećna , jer ima tako veliku porodicu.

Ona živi u Jeruzalemu sa svojim suprugom i djecom, a ovih dana ne samo da je postala majka još jednom djetetu , nego je postala i baka, jer joj se porodila i najstarija kćerka. Možda ona želi da obori Ginisov rekord, ali je zapravo daleko od toga, jer je postavljen rekord u 18. vijeku i od tada nikada nije oboren.

U Rusiji je živjela Vasiljeva koja je imala čak 69 djece. Pitate se kako je to moguće!? Naime, ona je četiri puta rodila četvorke, čak sedam puta na svijet je donijela trojke, te nevjerovatnih šesnaest puta blizance. Ona je preminula kada je imala 76. godina.

Neki ljudi naprosto ne mogu da vjeruju u ovo , da jedna žena može da se ovoliko puta porodi i rodi ovoliko beba. Svi znamo da bebama treba mnogo toga, ali samo možemo da kažemo svaka čast ovakvim majkama. Šta vi mislite o ovome !? Da li biste mogli izdržati sa ovoliko beba!?

Izvor: 5do12.info

Similar Posts