Ova majka na prvi pogled izgleda sretno dok vodi svoje dijete u školu, ali ono što se krije u pozadini ostavlja bez riječi

Majka drži svoje dijete koje vodi u školi. Ne može prestati razmišljati o svim stvarima koje treba učiniti: kupovina namirnica, čišćenje kuće, kuhanje.

Muka joj je od svih ovih zadataka. Ne može dočekati dan kada će njezina kći biti dovoljna odrasla da ide u školu sama. Možda će tada moći provesti neko vrijeme u spa centru ili na plaži sa mužem.

Majka ima i mlađeg sina, koji ne može prestati plakati. Noći su beskrajne i ona samo želi da se malo odmori, čak i ako je u pitanju samo nekoliko sati.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ipak, pismo koje je ova majka napisala otvara oči:

Po posljednji put

“Od prvog trena kada zagrlite svoju bebu, više nećete biti ista osoba. Možda će vam nedostajati ona osoba od prije. Kada ste imali vremena, slobode. I ništa posebno o čemu biste brinuli.

Upoznat ćete umor kao nikada prije. A dani će vam prolaziti kao da su svi isti, prepuni hranjenja i podrigivanja. Mijenjanja pelena i plakanja. Žalbi i argumenata. Drijemanja ili nedostatka drijemanja.

Djelovat vam kao krug bez kraja. Ali ne zaboravite … Postoji posljednji put za sve.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Doći će dan kada čete posljednji put nahraniti svoje dijete. Kada će vam zaspati u krilu poslije dugog dana. I bit će posljednji put kada ste zagrlili dijete dok spava.

Jednog dana ću ih noseći staviti u krevet. I poslije toga nikada ih više nećete podići na isti način. Jedne večeri prat ćete im kosu u kadi, a već sljedećeg željet će se kupati sami.

Držat će vas za ruku kada prelaze ulicu, a onda vas više nikada neće zamoliti za to.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ušuljat će se u vašu sobu usred noći kako bi se mazili i odjednom to će biti posljednja noć da su vas probudili. Poljubit vas kad krenu u školu, a sljedećeg dana će vas zamoliti da to više ne radite.

Pročitat ćete im posljednju priču pred spavanje i obrisati im musava usta. Trčat će vam u zagrljaj posljednji put.

Činjenica je da nikada nećete znati kada je taj posljednji put. Dok vrijeme ne prođe. A čak i tada, trebat će vam vremena da to shvatite.

Dakle, dok živite sve te trenutke, zapamtite da postoji samo mali broj njih i kada nestanu, dali biste sve na svijetu ih možete vratiti. ”

Pročitajte ovo divno pismo svaki put kada ste umorni ili očajni. Biti majka je težak posao, ali je i jedinstveno iskustvo prepuno trenutaka koje treba njegovati.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts