Oni imaju samo 18 godina, a odlučili su se vjenčati kada su čuli strašnu vijest

Ovi tinejdžeri su hodali samo 6 mjeseci prije nego što su se odlučili vjenčati. Jedna strašna vijest ih je još više zbližila.

Srednjoškolski par, Chase Smith i Sadie Mills, koji imaju 18 godina su se vjenčali 29.4.2020 u mladenkinom dvorištu. Možda mislite da su jako mladi, no postoji priča iza njihove odluke.

Par se, naime, odlučio vjenčati nakon što su saznali da Chase ima još 3-5 mjeseci života.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Sadie je rekla: „Ovo je bio najljepši dan mog života. Uvijek sam htjela imati vjenčanje na otvorenom, a Chase je dao predivnu ideju da oltar bude na mjestu našeg prvog spoja, gdje smo se prvi put poljubili“. 

On i Sadie su hodali 6 mjeseci prije nego su se odlučili vjenčati.  Chase se borio s rijetkim oblikom raka proteklih šest godina.

Svi njihovi planovi su se morali ubrzati

No, svi njihovi planovi morali su biti ubrzani pre  nego je Chase dobio prognozu bolesti, on i Sadie su planirali otići na fakultet, baviti se raznim stvarima i sretno zajedno živjeti..Tako su on i Sadie donijeli odluku.NI uz lecnike nije imao sanse da dugo pozivi,jer se prosirio na celo telo. U ožujku je Chase saznao da mu se rak vratio i da se previše proširio.

Tinejdžeri su se vjenčali 1
Foto: Amy Phipps Photography
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kao da nas je Bog trgnuo i rekao nam da želi da budemo zajedno“  „Definitivno smo se mislili u budućnosti vjenčati i znali smo da to želimo..Bio je to kao nekakav poziv na buđenje,-rekao je Chase .Zato što cu umreti mlad svi su mislili da je to razlog naseg vencanja ali nije ,zaista nije.

Bog želi da budu zajednoNakon što su donijeli odluku, Sadie i Chase su svoje planove rekli roditeljima koji su bili presretni te su se odmah složili s njihovom odlukom. Uskoro su isplanirali cijelo vjenčanje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Bog želi da budu zajedno-Sadie se u potpunosti složila snjime

Održali tradiciju i nisu se vidjeli cijeli dan prije vjenčanja što je još više pridonijelo vise sreći i  vecem iznenađenju na sam taj dan,Sadie i Chase.Tinejdžeri su se vjenčali 3 Foto: Amy Phipps Photography

Chase kaže, sve to mogu zajedno te znaju da je to Chase i Sadie znaju da se moraju suočiti s nepoznatom i nesigurnom budućnošću.„110% zbog povjerenja koje imaju u Boga“, jer je „On uvijek“ uz njih.

Želimo da ovaj par provede što više sretnih trenutaka zajedno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts