On ruši sve predrasude: Ima farmu sa preko 1000 koza i ženu za kojom se svi okreću: Nije me sramota poštenog posla – Video

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prema mnogim navodima gazdinstvo Nikole Bogunovića je prošle godine na cjelokpunoj teritoriji Beograda proglašeno za najbolje gazdinstvo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Obilazile su ga mnogobroje komisije iz gradske uprave i ministarstva, drago mu je što je napokon neko rad njegove porodice prepoznao. Sa svojim sinovima održava ovu farmu, a trenutno ima nevjerovatnih 960 ovaca i 500 jagnjadi ima, ispričao nam je Nikola koji će ovog ljeta napuniti 59 godina.Slično domaćinstvo imaju i Bogunići i na obroncima prelipe Fruške gore, a želja mu je da štale ispuni kozama na toj farmi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Poznato je da sz vrijeme akcije Oluja u ratu, kao izbjeglice iz Benkovca došli u Beograd, bilo im je zaista teško, u samom početku bavili su se građevinom, a nedugo nakon toga su počeli su se baviti i ugostiteljstvom.

Dalibor je glavni operativac na cjelokupnom imanju, Nikolin sin koji ima 26 godina, prije 4 godina oca je motivisao da kupe ogromno imanje na gazdinstvo na Fruškoj Gori, sve to zajedno sa nejverovatnih pedeset hektara pašnjaka. Poljoprivredi su se na kraju okrenuli u potpunosti, nisu žalili novca da imaju grla koja su bila najvećeg kvaliteta, što ime se na kraju isplatilo.
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts