OGLASILA SE I DARKOVA BIVŠA: Marina otkrila šta se desilo NEKOLIKO SATI prije privođenja – S njim je bio i njihov sin (3)

Darko Lazić priveden je zbog bahate vožnje i niza prekršaja, a Marina Gagić otkrila je da se s njim vidjela nekoliko sati prije incidenta.

Nakon privođenja Darka Lazića zbog niza saobraćajnih prekršaja koje je počinio i zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 časova, oglasila se i njegova bivša vjerenica Marina Gagić, s kojom ima sina Alekseja. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kao i Darkova majka Branka, koja je priznala da je zabrinuta za svoje dijete i da se nije čula sa sinom, ni Marina Gagić nije znala da je Darko priveden, već je vijest čula iz medija. 

Otkrila je da je Darka vidjela svega nekoliko sati prije nego što je priveden, kao i da je s njim bio njihov trogodišnji sin Aleksej.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Za hapšenje sam saznala iz medija. Posljednji put sam ga videla sinoć, oko 22 sata je dovezao Alekseja i tada je otišao dalje, ali nisam imala pojma gdje”, rekla je Marina, a na pitanje da li ima saznanje da Darko vozi bez dozvole, rekla je:

717993-marinaaaaaaaaaaa-ls

“Meni je tvrdio da ima vozačku”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Darko Lazić priveden je jutros oko 4 časa, nakon što ga je presretač na auto-putu u Novom Beogradu zaustavio dok je vozio brzinom od 117 km/h na dionici na kojoj je ograničenje 80 km/h, a utvrđeno je da je bio pod dejstvom al*ohola, a navodno je bio pozitivan i na test na nar*otike. 

Pjevaču je trajno oduzeta srpska vozačka dozvola 2013. godine.

Prethodno je pevao na rođendanskom slavlju boksera Marka Nikolića.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts