Oglas jednog restorana oduševio Zadrane: “Poklanja se višak hrane, prednost imaju obitelji s djecom”

Oglas jednog restorana koji je odlučio pokloniti višak hrane potrebitima, a pogotovo obitelji s djecom je oduševio Zadrane:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Pozdrav! Poklanja se višak hrane (svaki radni dan od 10:30- 12:00h) Naime, radi se o višku sa švedskog stola koji ostane poslije doručka u restoranu. Od hrane NEKADA ostane: kruh (koji se svježe peče svako jutro – narezani), kajzerice, kroasani, jaja – kajgana, hrenovke – kuhane/pečene na tavi, voćna salata, nekada narezana salama (čajna/šunka) te sir (3 vrste).

Ovisno o danu, broju gostiju nekada ostane od svega po malo, nekada samo kruh i sl.”, stoji u oglasu koji je najprije osvanuo na Facebooku, a zatim ga je prenio i portal Zadarski.hr.

“Ovo je primjer kako bi svi ugostitelji trebali raditi”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Prednost imaju obitelji s djecom koje su ‘financijski slabije’!!! Također, po to bi se trebalo doći sa vlastitim posudicama u prethodno navedenom periodu znači svaki dan od pon-ned od 10:30 – 12:00 (*nikako ne kasnije jer kuhinja radi do 12h ukoliko dođete kasnije neće vam imati tko to uručiti). Lokacija: Diklo (poslije hotela Delfin). Za sve dodatne informacije mi se možete obratiti u inbox, kad stignem vam odgovorim na poruku. Ugodan dan!” dodala je Zadranka o čijoj gesti danas mnogi raspravljaju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Ovako bi trebali svi restorani”, “Ovo je primjer kako bi svi ugostitelji trebali raditi”, pisali su neki.

Inače, po hrvatskim zakonima doniranje hrane se u smislu obveze pridržavanja zdravstvene ispravnosti namirnica izjednačava sa stavljanjem hrane na tržište.

To znači da su donatori i ostali subjekti koji sudjeluju u lancu doniranja odgovorni za zdravstvenu ispravnost namirnica, odnosno moraju se pridržavati higijenskih i sanitarnih uvjeta jednako kao za hranu namijenjenu tržišnoj prodaji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts