ODBILA JE DA SKINE MUŽA S APARATA: KADA SE POSLIJE 3 GODINE PROBUDIO IZ KOME…

Zamislite da ste se tek vjenčali sa osobom koja je ljubav vašeg života, zamislili ste cijeli život da provedete zajedno i jedva čekate da uživate u ostatku vaših života.

Riječ koju nikada neće zaboraviti.

Međutim, tek što se otpočeli ljubavnu idilu, nakon samo sedam mjeseci dođe do tragedije. Ljubav vašeg života je odjednom na aparatima, a doktori vam govore da ne polažu mnogo nade u njegov oporavak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Teško je zamisliti ovaj tužan scenario, pogotovo da zamislimo da se desi nama, ali za Danijel Dejvis ovo je bila tragična realnost. Ona je u julu 2011. godine dobila poziv iz bolnice da je njen muž, Met, doživio tešku saobraćajnu nesreću, dok je vozio motor.

Brojne molitve

Danijel je, uprkos tome što su joj doktori rekli da nema nade da će se njen muž probuditi, odbijala da ga skine sa aparata koji su ga održavali u medicinski izazvanoj komi. Nakon tri godine i bezbroj molitvi izgovorenih od strane njegove žene, Met se probudio i rekao jednu riječ koju Danijel nikada neće zaboraviti: Pokušavam.

Met se motorom uključivao na autoput kada je, velikom brzinom, naletio na nepropisno parkirano vozilo i udario u njega. Ne samo što je zadobio višestruke prelome, već je zadobio i teške povrede glave. Ležao je u bolnici potpuno onesposobljen i u nesvijesti, ali Danijel je uvijek bila pored njega.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kada su joj doktori rekli da više ništa ne može da se uradi za njenog muža, Danijel se suočila sa teškom odlukom: da li da ga isključi sa aparata ili da nastavi da se bori.

Kasnije je rekla da je odluka zapravo bila veoma jednostavna:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Krupna stvar

– Znala sam da će nam Bog pomoći da zajedno prođemo kroz ovo. Vjerovala sam da za Boga ovo nije bila krupna stvar.

Kasnije su Meta premjestili u kuću Danijeline majke, gdje su se organizovale u smjenama, zbog cjelodnevne brige o njemu.

Met se uspješno oporavlja, za šta su doktori mislili da je nemoguće, ne samo što se uspješno oporavlja, već što se uopšte i probudio iz kome.

Zahvaljujući nepresušnoj vjeri njegove žene, ovaj par sada ima drugu šansu za sretan, zajednički život.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts