OD 18. MARTA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ovim znakovima se život mijenja drastično!

Provjerite da li spadate u ovu grupu

Zimu ispraćamo pod sjajom punog Mjeseca u Djevici 18. marta i vreme je da se oslobodite svega bespotrebnog u životu. Ovogodišnji pun Mjesec desiće se samo tri dana prije proljećne ravnodnevice, pa stručnjaci za astrologiju tvrde da je ovo savršen period za ostavljanje loših i prihvatanje dobrih navika, piše Lovesensa.

Dok smo u vladavini Riba skloni sanjarenjima, pun Mjesec nas motiviše da se fokusiramo na praktičniji način razmišljanja. Oni koji uspiju da plove ovim energetskim tokom, mogu ostvariti lijepe promjene.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Evo koja 3 horoskopska znaka mogu privući sreću od 18. marta:

Škorpija

Škorpije, ovaj pun Mjesec donosi svjetlost u vašu kuću prijateljstva i društva. Imate snažan duh zajedništva i to vas inspiriše da rastete, da se osjećate dobro. Posljednjih nekoliko mjeseci u vaš život je uvedeno mnogo novih prilika i ljudi – šta ste od njih naučili? Da li iz takvih osnova možete da rastete?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Vrijeme je da se posvetite stvarima zbog kojih se osećate inspirisano i koja stavraju krug dobrih djela. Savršeno je vreme da izađete iz svoje čaure i zone komfora. Učinite nešto vrijedno za cijelu zajendicu, kao što je volontiranje u skloništima za životinje, pomoć ugroženim licima, podrška starim licima, ekološke akcije itd.

Strijelac

U ovom periodu je vreme da se vratite unazad i sredite svoje misli, dela i postupke. Posebn je povoljno da se fokusirate na profesionalni život. Uživajte u plodovima svog rada.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ovaj pun Mjesec pozitivno utiče na vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Neka ova mjesečeva faza bude zeleno svetlo da se opustite i posvetite ličnom razvoju. Vaš naporan rad dolazi na naplatu. Budite ponosni na sebe!

Jarac

Snažna energija punog Mjeseca u zemljanoj Djevici donosi vam period odmora. Mjesec je u vašoj kući filozofije, pomaže vam da istražite svoje talente i vještine. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti, rutini, hobijima…

Opozicija Neptuna i Mjeseca daje vam podsticaj ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim „unutrašnjim ja“. Samim tim, možete dobiti neke nove uvide, perspektive i ideje, ali se bolje povezati i sa ljudima iz okruženja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts