Novorođenče pobijedilo tumor na mozgu nakon nekoliko mjeseci borbe

Novorođenče koje je pobijedilo tumor na mozgu uspjelo je pozvoniti zvoncem u bolnici kojim bolesnici slave svoj oporavak.

Lillian Grace Borden rođena je 5. rujna 2019. godine, a ubrzo nakon rođenja liječnici su na pregledu utvrdili da boluje od tumora na mozgu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Morala je proći nekoliko operacija i mnogo različitih tretmana u par mjeseci, a prošli vikend konačno je proglašena zdravom i uz malu pomoć svoje majke pozvonila je zvoncem pobjede.

Sestra je primijetila da s djevojčicom nešto nije u redu

Ubrzo nakon rođenja sestra u bolnici primijetila je da s malom Lillian nešto nije u redu.

“Nakon rođenja Lillian nije bila tužna. Držali smo ju u naručju, ona je plakala i mi smo plakali i sve je bilo u redu”, rekla je njezina majka za emisiju Good Morning America i dodala: “Jedino što smo primijetili je da Lily baš ne pomiče udove onako kako bi trebala.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Liječnici su napravili MR pregled da vide je li sve u redu i pronašli zloćudnu točku na moždanim stanicama. Nekoliko dana kasnije, kada su ponovili pregled, tumor je već bio znatno veći i protezao se od mozga preko kralježnice do ispod ramena.

Tumor je bio agresivan i brzo se širio

Inicijalna dijagnoza bila je porazna, tumor je bio neoperabilan, agresivan i jako brzo se širio. Konačna dijagnoza bio je glioma tumor na mozgu u fazi 3/4 uz konstantno povećanje mase.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Liječnici su roditeljima pružili mali tračak nade informacijom da ovakav tip tumora ponekad može biti izliječen kemoterapijom, ali da tretmani moraju krenuti odmah da bi se spriječio daljnji rast. Već 2. listopada Lillian je počela s kemoterapijom koja je targetirala tumor.

Nakon intenzivne terapije od samo mjesec dana magnetnom rezonancom je utvrđeno da se tumor više ne vidi.
Prošli tjedan objavili su vijest da je tumor na mozgu nestao
No bez obzira na to, još je trebalo proći nekoliko različitih tretmana da bi se osiguralo da je u potpunosti nestao. 25. siječnja je konačno došao taj dan i Lillian je pozvonila zvoncem na odjelu i označila svoju pobjedu.

Prije nego što su zazvonili, majka je za lokalnu televiziju izjavila: “Prije nego što pozvonimo, samo svima ovdje želim reći koliko smo zahvalni na svemu što ste napravili. Mi smo skoro izgubili sve. Vi ste stvarno nevjerojatni. Nikad u životu nisam upoznala grupu ovako nevjerojatnih ljudi.” Nakon toga je pomogla Lillian da dotakne zvonce uz glasno odobravanje osoblja bolnice.

Nedugo nakon dijagnoze bolesti formirana je stranica za prikupljanje pomoći za ovu obitelj jer roditelji nisu radili. Ubrzo je prikupljena veća količina novca.

Tom prilikom otac djevojčice izjavio je da smatra da nijedan roditelj u ovakvoj situaciji nije sposoban normalno raditi i da bi morao postojati neki način koji roditeljima omogućava da ostanu s djecom u slučaju ovakvih situacija, piše Index.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts