NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko ne mora da brine o PARAMA do 13. marta

Pred nama je ulazak Marsa i Venere u Vodoliju, jedan od najznačajnijih perioda u 2022. godini koji će donijeti promjene i na finansijskom planu

Aspekti planeta iz Vodolije sa Uranom iz Bika ukazuju da smo u periodu u kojem treba da vodimo računa o ulaganjima. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ipak, pozicija planeta olakašaće pojedinim znakovima da dođu do novca.

Znakovi koji će se finansijski oporaviti su Vodolije, Jarčevi, Blizanci, Rakovi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

VODOLIJA – Vi ste znak koji se nalazi na najvećoj životnoj prekretnici. Međutim, lijepa vijest je ta sve te promjene neće donijeti finansijsku krizu nego ćete dobiti priliku da uz trud i rad zaradite veći novac. Imaćete priliku i za dodatnu zaradu posredstvom osobe vodenog znaka ili podznaka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

RAK – Sunce u aspektima sa Jupiterom i Neputom ukazuje da ćete čuti za jednu mogućnost koje može da bude ostvarenje vašeg sna. To je ili ponuda za posao ili odlazak u drugi grad, ali će vam svakako donijeti i veću zaradu. U odnosu na januar i februar pred vama je odličan mjesec za novac.

BLIZANCI – Merkur u Ribama donosi vam veću zaradu posredstvom posla. To podrazumeva da možete da dobijete povišicu. Konačno planete rade za vas, pa ćete biti u boljoj finansijskoj situaciji. Ukoliko vam je Riba poslovni partner, imate šanse da profitirate.

JARAC – Mars i Venera u Vodoliji donose vam bolju sedmicu za novac. Ipak, ono što je važno da zapamtite jeste da nije dobar trenutak za bilo kakva ulaganja niti podizanje kredita jer to može da vam donese gubitke. Očekujte zaradu, ali je bolje da se strpite kada su ulaganja u pitanju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts