Nine se otac odrekao čim je čuo da je teško bolesna: A onda je naišao Marko i zavoleo devojčicu i njenu mamu

Očuh Marko kaže da će njegove noge biti Ninino sredstvo za hod dokle god ona ne stane na svoje, danas ponosno priča mama Danijela

Danijela Milutinović je pre nekoliko dana primila najlepše vesti koje jedna majka može da čuje. Lekari su joj saopštili da bi njena teško bolesna Nikolina (5) mogla da se oporavi skoro potpuno uz pomoć terapije matičnim ćelijama.

Maloj Nini zbog želatinaste strukture mozga lekari nisu prognozirali ni da će da progovori ni da će da ustane, a ona je smogla snage da se baš pred Vaskrs uspravi na svojim nogicama. Naterala je i svoju mamu da ponovo veruje u čuda.

– Lekari su mi saopštili da u klinici koja se nalazi pored naše bolnice u Turskoj, Nina može da krene na terapije matičnim ćelijama i da bi joj to omogućilo da se izleči. Šta jedna majka može više da poželi? I to nam je saopšteno na dan velikog sveca Vasilija Ostroškog. Moja Nina je dokaz da su čuda moguća – plačući od sreće priča nam hrabra mama Danijela.

Nikolina joj je u život donela i mnoga druga čuda, a jedno od njih je očuh Marko.

Dok mi je slala fotografije Nininog napredovanja, na većini slika video se muški lik. “Divno je što otac ovako brine o njoj”, prokomentarisala sam, a Danijela mi je tad otkrila kroz šta su prošle.

– To nije Nikolinin otac – rekla mi je pomalo drhtavim, ali hladnim glasom. I nastavila:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nikoline se otac odrekao po rođenju, kada nam je saopšteno da je teško bolesna. Sudski je se odrekao i napustio nas – ispričala mi je Danijela.

Tada, kao majka, nije imala vremena da tuguje i da se previše osvrće, već samo da prihvati stvari takve kakve jesu i započne borbu za život svog deteta. Nije ni slutila da će u njihov život ući čovek pun ljubavi i Nini nadomestiti tatu.

Marko je čovek koji je nju prihvatio takvu kakva jeste od samog starta. Pored Nikoline imam još dvoje dece, i on ih je sve zavoleo. Čak je napustio posao da bi čuvao troje dece. Nina je uz Marka prvi put stala na noge, on joj je oslonac čak i više nego ja – punog srca danas priča Danijela koja sa Markom danas ima i ćerkicu Lenu.

Marko je, kaže, blagoslov za nju i njenu decu, čovek velikog srca uz koga su naučile šta je prava ljubav i žrtva.

–  On kaže da će njegove noge biti Ninino sredstvo za hod dokle god ona ne stane na svoje – priča Danijela.

Lekari su oduševljeni kako je mala Nina pobila sve šanse i pokazala da ne odustaje. Možda baš zato što je okružena ljubavlju koja joj daje toliku snagu. Ova devojčica borbena kao lav, rođena je u sedmom mesecu sa samo 850 grama, što je ostavilo posledice na njeno zdravlje. Danas je nepokretna, ima cerebralnu paralizu, epilepsiju i bolest “leptira”, ali je vežbama i trudom svojih roditelja, uspela da progovori.

Put u bolnicu u Turskoj trebalo je da bude njihovo spasenje – očekivali su da će lekari operisati Nikolinu, što bi joj omogućilo da možda već kroz godinu dana prohoda. Međutim, snimanja su otkrila strašne vesti – da je deo devojčicinog mozga kao želatin.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Takozvana potkovica u obliku slova “S”, koja povezuje mozak, kod moje Nikoline je obrisana masovnim krvarenjem. Jedan deo njenog mozga je želaste strukture. To je nepopravljivo – ispričala je tada za Telegraf hrabra mama Danijela.

Ipak, i pored loših nalaza, doktor u Turskoj ostao je zatečen Nikolininim napretkom. I rešio da tom malom čudu pomogne da napreduje koliko god je moguće. Lekari su doneli odluku da Nikolinu vrate u Srbiju dok joj se ne smanje ciste na mozgu, nakon čega bi možda ipak mogli da je operišu, odnosno da urade proširenje fontanele.

– Dobili smo termin 6. juna. I sada ubrzano skupljamo novac za odlazak tamo, a pored toga moramo da posetimo i Kliniku gde bi Nina trebalo da ide na terapiju matičnim ćelijama – optimistično poručuje ova mama.

Pomozimo Nikolini!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1148 i pošaljimo SMS na 3030

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1148 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001248314-83

Uplatom na devizni račun: 160600000124852047
IBAN: RS35160600000124852047
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Video: Nikolina je prvi put stala pred Vaskrs

0:54

(Telegraf.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts