Nevjesta u suzama: Prvi svadbeni ples nije odigrala s mužem, već s nekim mnogo važnijim!

Greta Perske je prošetala do oltara 10. oktorbra, nakon četiri godine zabavljanja sa Tonijem Hokansonom. Ceremonija je bila divna i dirljiva, ali ono što je sve goste ostavilo u suzama jeste njen prvi ples. Umjesto za mladoženjom, ili sa svojim ocem, mlada je odlučila da prvi ples podjeli sa čovjekom koji joj je spasio život.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Greta je imala 16 godina kad joj je dijagnostikovana leukemija. Stavili su je na listu čekanja sa transplantaciju koštane srži, ali njeno stanje se brzo pogoršavalo, i godinu dana kasnije joj je već bilo jako loše.

Međutim, onda se pojavio Deni Danijels, čovjek koji je riješio da donira svoju koštanu srž. Greta i Deni se nikad prije toga nisu vidjeli, nisu se poznavali i nije imao razloga da prođe kroz jako bolnu proceduru vađenja koštane srži. Ali, on i njegova supruga su nedugo prije toga izgubili nekoga veoma dragog, i riješili su da doniraju kako bi pomogli drugima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Greta kaže da ne zna kako će ikada moći da mu se zahvali, ali je riješila da prvi ples na svadbi odigra baš sa njim. Iako je običaj da to bude su mužem ili ocem, ova mlada je riješila da to bude čovjek koji joj je spasio život.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Na slikama se jasno vidi da je Greta bila veoma emotivna prilikom plesa, a Deni je priznao da mu je bilo jako teško da ne zaplače. Inače, mladin tata je kasnije rekao da mu uoopšte nije smetalo što nije prvo sa njim plesala, dodavši da prije nekoliko godina nije znao ni da li će Greta uspjeti da poživi dovoljno dugo da stane pred matičara.

(24sata.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts