NEVEROVATNA PRIČA ŽENE KOJA NIJE MOGLA DA RODI: Pala je sa bicikla i ostala trudna

Kejt je vrlo rano ušla u menopauzu i s 27 godina lekari su joj rekli da neće moći da ima decu. Deset godina kasnije jedva je preživela tešku nesreću koja joj je promenila život iz korena.

Kejt Mensbridž (43) odustala je od svojih snova da će postati majka kad je pre 10 godina doživela bizarnu nesreću. Medicinska sestra iz Velike Britanije prošla je menopauzu kad je imala 27 godina i mislila je da nikada neće postati majka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Međutim, na odmoru u Francuskoj udario ju je auto dok je vozila bicikl. Smrskao joj je kosti u nogama, ključnu kost, dva prsta na ruci su se odvojila od ruke zajedno s kožom, iščašila je ramena, a pretrpela je i povrede glave.

Tri dana nakon nesreće nije se budila, a lekari su se bojali da neće preživeti. Čak je imala i moždani udar. Morala je učiti pravilno da govori i piše ispočetka. Kejt je uspela da se oporavi od teških povreda, a nesreća joj je donela i najveću životnu sreću.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Izenadan nalet adrenalina u deo mozga odgovornog za reproduktivne hormone probudio je taj uspavani deo i rezultirao retkim fenomenom – ponovno je dobila menstruaciju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Tri godine kasnije prirodno je rodila dugo željenu kćer Rubi .

“Da nije bilo nesreće nikad je ne bih mogla imati” rekla je, prenosi Dejli Mejl. Plakala od sreće kad je ugladala svoju mezimicu prvi put na ultrazvuku. Rubi je morala da se porodi carskim rezom zbog.

“Majčinstvo je za mene otkrivenje. Ponekad je iscrpljujuće i frustrirajuće, ali je isto tako vredan, predivan dar kojeg cenim još više nakon što sam gotovo sve izgubila”, zaključila je Kejt.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts