NEPISANO PRAVILO: Ove namirnice NE SMIJETE jesti za doručak, pogledajte zašto

Doručak je najvažniji obrok, te nije dobro ukoliko ga izbjegavate. Međutim, iako je toliko važan, ne znači da trebate doručkovati bilo šta.

Neke namirnice mogu da djeluju prilično negativno i učine da se osjećate umorno, teško, iscrpljujuće, bez energije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

U nastavku pogledajte koje namirnice trebate izbjegavati za doručak.

Slanina, šunka i kobasica
Veliki broj ljudi obožava da doručkuje sendviče sa pomenutim mesnim prerađevinama. Međutim, te namirnice su na listi 10 najvećih prehrambenih ubica, jer uvećavaju rizik da obolite od raka. 

Pahuljice
Nisu sve pahuljice iste. Veliki broj njih sadrži šećer i previše ugljenih hidrata, a kada ih jedete vaš nivo šećera u krvi raste. Kako ne želite da višak energije “potrošite” već na startu dana, najbolje je da izaberete one pahuljice koje imaju celulozu i proteine.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Krofne, peciva iz pekare 
Ne samo da su napravljeni od bijelog brašna nego imaju i veliku dozu šećera, a to je najgori izbor za jutro jer će vam rapidno povećavti nivo šećera u krvi.

A to znači da ćete ranije biti ponovo gladni + povećavate rizik od dijabetisa i viška kilograma. Uostalom, veliki broj naučnika je ubijeđen da su šećer i karcinom povezani.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Kupovni sendviči
Većina kupovnih sendviča sadrži konzervanse i natrijum. U ovom slučaju naša je preporuka da sami napravite svoj sendvič.

Voćni jogurti
Ovi jogurti imaju po nekoliko stotina kalorija i skoro svi su sličnog ukusa jer sadrže zaslađivače i kemikalije pa je bolje da ih preskočite i izaberete običan jogurt.

Mafini
Spadaju u najkaloričniju hranu koju možete da odaberete za doručak. Oni su miks bijelog brašna, ulja, šećera i putera. Izbjegavajte ih jesti za doručak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts