Nekoliko minuta prije vjenčanja mladoženja je primio mladenku za ruku i otkrio joj istinu o sebi

Nekoliko minuta prije vjenčanja mladoženja je primio mladenku za ruku. Sada zna za kakvog se muškarca udala!

Ulazak u brak može biti zbunjujući. Vi ste se, zapravo, odlučili na veliku životnu obavezu – obavezu da ćete cijeli svoj život provesti s nekim, da ćete paziti na tu osobu i biti uz nju u dobru i zlu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Budući da mi ne možemo vidjeti u budućnost, u tim odlučnim trenutcima smo ponekad neodlučni i nesigurni. No, ne možemo puno učiniti u vezi toga.

Najmanje možemo poželjeti za bogobojaznog partnera koji zna kako se odnositi prema svom bračnom partneru. Takav partner je onaj koji živi po Božjem učenju. Neki od nas imaju sreće pa su blagoslovljeni takvim partnerom. Mlada se mladenka Maggie Earwood nedavno pridružila toj sretnoj listi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kada je Maggie hodala do oltara kako bi konačno sjedinila ruke sa svojim suprugom, marincem Calebom Earwoodom, saznala je da je on muškarac kojeg je oduvijek željela.

Caleb je rekao Maggie da mora učiniti jednu stvar prije nego kaže „da“. Rekao je da, prije nego započne vjenčanje, se mora pobrinuti za jednu stvar.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Trebao se pomoliti sa svojom suprugom. I trebao je to odmah.

Foto: Facebook

Taj je predivan trenutak zabilježio fotograf Dwayne Schmidt, koji je priznao da nije mogao zadržati suze. Osjećaji su bili na vrhuncu.

Prema tradiciji, mlada i mladoženja su pazili da se ne vide prije ulaska u crkvu. Umjesto da gledaju jedno u drugo, držali su se za ruke okrenuti jedno drugom leđima, a Caleb je zatražio Božji blagoslov za njihov brak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts