NEKADA JE BILA NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU, A SAD SU JE USLIKALI ISPRED PRODAVNICE: Fanovi trljaju oči u nevjerici, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Pjevačica Lana Del Rej dugo se pojavljivala u javnosti, a sada su je paparaci uhvatili u Kaliforniji dok je bila u prodavnici. Ruku je 35-godišnja pjevačica povredila dok se klizala, a osim što nosi longetu na lijevoj ruci sve je iznenadio izgled pjevačice koja se pre nekoliko godina često nalazila na listama najljepših žena.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Hitom “Video Games” Lana Del Rej je pijre devet godina poharala sve muzičke lestvice i onda se više manje povukla iz muzičkog sveta i onda je najavila novi album “Chemtrails Over the Country Club” za ovu godinu, ali planove za izdavanje sedmog studijskog albuma joj je poremetila pandemija koronavirusa. Prvi singl je obožavaocima najavila objaviti u januaru 2021. godine, ali obožavaoci više pričaju o njenom izgledu nego o muzici. Zadnjih mjeseci Lana je dobila nekoliko kilograma viška, a prije dvije godine dosta se pričalo i kako estetskim operacijama napravila promjene na svom licu, ali pevačica o tome nije nikada javno govorila.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Lana je sada u srećnoj vezi s Kletonom Džonsonom kojeg je navodno upoznala preko aplikacije za upoznavanje i nakon samo nekoliko nedjelja par se i vjerio.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts