NAVIKA BROJ 1, AKO ŽELITE DA SMRŠATE: Uveče obavezno uradite OVO!

Ako želite da smršate, neka vam ovo bude pravilo broj jedan

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Verovatno ste čuli da je početak dana zdravim doručkom od suštinskog značaja za bilo koga ko želi da smrša. Bez obzira na to, možda ste takođe čuli da bi preskakanje obroka moglo biti lak način da izgubite višak kilograma – ali zapravo nije. U stvari, najgora navika je preskakanje ili žurba sa prvim obrokom u danu. Ne samo da će biti teže smršati ako odlučite da preskočite doručak, već ćete se verovatno osećati umorno, gladno i neraspoloženo – to definitivno nije način koji će vas zadovoljiti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Pa ipak, ponekad se može desiti da preskočite obrok kada nemate vremena ili energije da pripremite hranljiv doručak. Zato Lisa Moskovič, nutricionista tvrdi da je najbolja navika doručka koji se planira noć pre.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Priprema doručka prethodne noći može mnogo olakšati ljudima žele koji da povedu računa o svom zdravlju,” objašnjava Moskovič. Ako niste gladni odmah kada se probudite ili nemate vremena ujutru da nešto spremite, možete se osloniti na ovo što ste pripremili dan pre.

Moskovič predlaže da spremite ovas potopljen u jogurt ili kefir, čia puding, smuti, mafine od jaja i sira. Ovo je doručak koji će vam dati snagu i okrepiti organizam.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts