Nakon 18 spontanih pobačaja, ova žena je postala majka u 48. godini (VIDEO)

Louise i Mark upoznali su se 1999. i znali su da žele zasnovati obitelj. Ovaj je par iz Engleske pokušao začeti otkako je Louise imala 32 godine, ali nisu imali uspjeha.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nakon 16 godina i 18 pobačaja, Louise i dalje nije gubila nadu. Sada u 48. godini napokon je postala ponosna majka sina Williama.

Louise i Mark potrošili su oko 600 000 kuna na pokušaje umjetne oplodnje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Mark i ja pokušavamo dobiti bebu od moje 32. godine. Propatili smo 18 pobačaja i potrošili 80 000 funti, ali sada kada gledam Williama, sve je vrijedilo. Nisam mlada kao nekada i treba mi vremena da ga uhvatim po kući, ali vrijedilo je“, rekla je novopečena mama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Louise bi uvijek zatrudnjela, ali bi oko 14 tjedna izgubila bebu. Taman kada su htjeli odustati, liječnici su otkrili da Louise ima stanice u tijelu koje ubijaju njezine embrije.

„Nema te žalosti koja se može usporediti s gubitkom voljene i željene bebe, svi su vaši snovi i nade slomljeni. Pokušali smo i donorom jajašca, ali ni to nije uspjelo“, rekla je Louise.

Nakon otkrića, Louise je prošla potrebne terapije i rodila je sina Williama nakon 37 tjedana. Kaže da je držanje sina po prvi puta „Bilo nevjerojatno. Kada mi ga je kirurg dao, nisam mogla vjerovati, nisam mogla vjerovati da sam toliko sretna. Bio je predivan, kao da sam osvojila na lutriji“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts