Muž joj preminuo nakon djetetovog prvog rođendana, a onda joj je nešto zauvijek promijenilo život!

Hilary se u vrlo kratkom vremenskom roku život u potpunosti preokrenuo. Prvo je doznala kako njezin suprug Joe boluje od raka, a samo nekoliko dana kasnije, otkrila je da je trudna. Unatoč zabrinutosti obitelji kako će dijete sama odgajati, Hilary je odlučila roditi, piše Little Things. Premda su liječnici mislili kako Joe neće doživjeti rođenje djeteta, on je nekim čudom doživio i kćerkin prvi rođendan. Samo tri sedmice kasnije je preminuo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Iako je željela sačuvati uspomenu na preminulog supruga, Hilary se u vlastitom stanu počela osjećati kao zarobljenica jer ju je sve podsjećalo na njega. Najgore je bilo što je dom bio podsjetnik na njegovu smrt jer je ondje kopnio i sve ju je podsjećalo na taj težak period i strahoviti gubitak.

Nisu sve uspomene ‘izbrisane’

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Jednog dana slučajno je ugledala bijelo pero koje je bilo zajednička uspomena nje i njezinog pokojnog supruga. To joj je bio znak da je on promatra. I bilo je vrijeme da krene dalje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Oprah i dizajner Nate Berkus su se udružili kako bi Hillaryn dom preuredili i na taj način joj pomogli da se nosi s gubitkom ljubavi svog života. Nisu izbrisali sjećanja na voljenog muža, a rezultat će vas zapanjiti!

(Net.hr)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts