“MUČILI SMO SE, REKLI SMO DA ĆEMO SE RAZVESTI…”: Nikola Rokvić priznao, utjehu pronašao u vjeri

Pjevač Nikola Rokvić nedavno je šokirao cjelokupnu domaću javnost, kada je priznao da ima veliku želju da se zamonaši. Njegova supruga Bojana Barović mu je pružila podršku, što je mnogima pokazatelj koliko je jak njihov brak.

Nikola je gostujući kod Marine Rajević Savić u emisiji “Dok anđeli spavaju” iskreno pričao o tome koliko mu je vjera važna. Rokvić je objasnio i koliko mu je vjera pomogla u jednom od najtežih životnih trenutaka, kada su on i Bojana razmišljali da se razvedu:

Bojana Barović i Nikola Rokvić (Foto: Instagram/bojanabarovic)

– Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija – Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osjećaj ljepote. Poslije sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam “Novi zavet”. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pjevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu – iskreno je rekao Nikola i otkrio do sada nepoznate detalje.

– Ne znam zašto sam tada rekao: “Bože, volio bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mjestu i da se ne razdvajamo više”. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona poslije dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao riječ da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Poslije nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se poslije rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske – ispričao je Nikola.

Novi.ba/PulsOnline.rs

Similar Posts