MRZIM KOMŠIJU IZ DUBINE DUŠE, BOGAT JE, USPJEŠAN …

Mrzim komšiju iz dubine duše, bogat je, uspješan i na to sve ima ženu, ljepoticu kakva se jednom rađa. Reći ćete da sam ljubomorni gad, možda i jesam, ali tako je. Svaki vikend vodi tu prekrasnu ženu u vikendicu na planinu, uživanje koje rijetki mogu priuštiti. Prošli vikend sam odlučio i dan prije otišao do njihove vikendice, provalio u nju i razbacao ženski veš, grudnjake, potrošene zaštite, čaše umazane u karmin, ma napravio sam leglo orgija.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Cijelu noć nisam oka sklopio, čekao sam jutro da vidik kada krenu da uživaju u vikendu. Otišli su nešto prije 8 sati, sretni veseli, a ja sam onda odbrojavao minute, kada će se vratiti, sa tugom na licima, a nadao sam se i sa razbijenom glavom mog “dragogo” komšije. 5 minuta do 9 sati ispred kuće se parkirao policijski automobil.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Izašla su dva policajca i pravo ka mojim vratima krenula. Kada sam otvorio rekli su mi da krenem sa njima u policijsku stanicu, nisu mi dozvolili ni da se presvučem. Dok su me vodili do auta, pojavio se i komšija koji je se parkirao ipred svoje kuće i onako cinično mi se zahvalio i poželio sreću. Majmun prokleti ima vido nadzor po čitavom imanju, cijelo naselje me isimijava i govori da sam prolupao, a još me sve koštalo i 500 eura kazne.

Ljubomora me dobro koštala, ali se neću zaustaviti na ovome i razoriti ću mu brak prije ili kasnije, jer jednostavno ne zaslužuje da ima sve u životu, a kao šlag na torti tu prekrasnu ženu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts