“Moj muž je 28 godina mlađi od mene”

“Moj muž je 28 godina mlađi od mene… ja imam 49, a on 21. Bila sam mu profesorica u srednjoj školi i već tada je između nas postojala neka energija, ali bježali smo od istine iz straha ili čega već ko zna. 

Međutim, na maturalcu smo se prepustili strastima i bukvalno smo cijelu noć proveli skupa… bilo je božanstveno. Iskreno mislila sam da će biti za jedno veče… ono mnogi klinci se “pale” na profesorice, međutim… sutra dan smo se ponovo vidjeli, pa naredni dan ponovo i ubrzo mso shvatili da smo jedno za drugo rođeni iako je razlika u godinama čak 28 godina. 

sad-woman1

Ja sam se ubrzo razvela od mog tadašnjeg supruga i počeli smo da živimo skupa, a prije godinu dana smo i našu vezu krunisali brakom. Međutim moja sreća nije potpuna jer sam juče, a dešavalo se to i ranije zatekla mog muža kako plače. 

Naime njegovi roditelji me nisu prihvatili za snajku, tačnije nakon što se saznalo za nas, bukvalno su ga se odrekli. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Morao je birati između mene i svojih roditelja, izabrao je mene, što mi prilično imponuje, ali sa druge strane znam kolikopati za roditeljima.

65153151-young-loving-couple-is-standing-at-airport-and-holding-hands-they-are-looking-at-each-other-with-sad

Nadam se da će beba koja je na putu obzirom da sam 3 mjesec trudnoće pomiriti i smiriti strasti sviju i da ćemo ako ništa barem jedanput tjedno ručati kao prava porodica. Mislim kada bi mi svekrva dala priliku da bi se super slagale… ono tu smo po godinama ona ima 45 i trebale bi da se razumijemo, vjerujem i nadam se da hoćemo čim uzme moju bebu svoje unuče u naručje.”

Similar Posts