Mladić prkosi izgledima nakon što je nekoliko puta zamalo umro, a sada nadahnjuje mnoge

Nakon što je nekoliko puta zamalo umro u svojoj 21 godini na ovoj zemlji, Michael Cramer je doista čudo. Ovaj mladić nadahnjuje mnoge svojom teškom životnom pričom.

Gledati voljenu osobu kako prolazi kroz bolest koja je dovodi na rub smrti je srceparajuće. Pitate se hoće li ovo biti posljednji put, ali molite Boga za još jedan dan. Svaka minuta je tako dragocjena.

Michael Cramer je jedan takav mladić koji je nekoliko puta pobijedio smrt nakon što mu je dijagnosticiran rijedak rak poznat kao limfom T-stanica.

Tinejdžeru je dijagnosticiran teški oblik raka

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Prije nego što je saznao da je obolio raka, osjećao se mrzovoljno i umorno. Pretpostavio je da je to zato što ima Covid-19. Ali nakon što je posjetio liječnika, saznao je pravu dijagnozu.

On i njegova majka Ashlee nisu mogli shvatiti smrtnu kaznu koja mu je izrečena – samo osam mjeseci života.

Michael Cramer odlučio se boriti za svoj život i prošao je naporan put kemoterapije i transplantacije koštane srži.

Michael je rekao: “Transplantacija je bila užasna. Osjećao sam se tako potišteno. Bilo je to dugo, sporo putovanje bolničkih putovanja, infuzija i toliko neuspjeha.” Dodao je: “Uklonili su mi žučni mjehur, zbog čega mi je želudac ostao paraliziran. Zatim sam dobio avaskularnu nekrozu u oba koljena zbog koje nisam mogao hodati.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Michael je počeo rat sa svojim tijelom u nadi da će preživjeti. To nije bio lak pothvat dok se njegovo tijelo zatvaralo na toliko različitih i mučnih načina.

“Htio sam odustati toliko puta, ali nikad nisam i to me održalo na životu”, rekao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Previše je puta bio blizu smrti. Ashlee se slomilo srce dok je svjedočila kroz što prolazi njezin dragocjeni sin. “Životi su nam se dramatično promijenili, ali odlučili smo uzeti svaki dan po dan – zapravo svaku minutu – kada dođe”, rekla je.

Mladić je pobijedio rak

Par je živio dan po dan i zahvaljivao Bogu na daru još jednog izlaska sunca. Poster koji su objesili na zid u njegovoj bolničkoj sobi potaknuo ih je na vjeru, a na njemu je pisalo: “Nije važno što ti se dogodi, već kako reagiraš.”

Njihova se nada pretvorila u radost kada se Michael Cramer mogao podvrgnuti posebnom postupku u kojem je njegova krv odvojena i tretirana prije nego što se vrati u svoje tijelo. Nisu ni shvaćali da će ovaj tretman preokrenuti ishod bolesti.

Sada kada je u potpunoj remisiji, Michael Cramer i njegova mama dijele svoje iskustvo s drugima kako bi obiteljima dali nadu kroz svoj podcast pod nazivom “Michael i mama razgovaraju o raku”. Nije li to način na koji je Bog stvorio naša srca? Podijeliti tugu i pobjede kako bi dali nadu drugima koji koračaju dolinom sjene smrti.

Biblija je puna stvarnih izvještaja o onima koji su patili i prošli kroz teške okolnosti, a iz njihovih riječi izvlačimo mudrost i utjehu. Tako je i s njihovim podcastom. Njihova nada je da će i drugi koji prolaze kroz to pronaći način da nastave dalje. Nadamo se da će Michael i Ashlee nastaviti sjati svojim svjetlom!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts